Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Zeewolde

“Ideaal als je afscheid van een dierbare moet nemen. Het kiezen van een pakket blijkt echt heel praktisch en wordt goed uitgevoerd. Mijn moeder had zelf al aangegeven wat ze wilde, dat scheelt ook.”

– Els

Goedkope Uitvaart Zeewolde 

Als de wijdse ruimte van deze jongste gemeente van Nederland, in het zuiden van Flevoland, iemand bij leven heeft getrokken, kan dat een aanwijzing zijn voor een passend afscheid naderhand. Als u een uitvaart moet regelen voor een dierbare of als u zich aan het oriënteren bent voor uzelf is het misschien prettig om te weten dat Goedkope Uitvaart Zeewolde uitgaat van de wensen van u of uw nabestaanden. Een uitvaart die goed past bij het geleefde leven, een uitvaart die troost biedt en een mooie nieuwe herinnering toevoegt en een uitvaart die binnen het beschikbare budget valt. 

Bij Goedkope Uitvaart Zeewolde is heel veel mogelijk. Bekijk de pakketten met de bijbehorende tarieven en bespreek uw wensen. Neem contact op met Goedkope Uitvaart Zeewolde of vul geheel vrijblijvend het intakeformulier in. 

Kosten uitvaart bij Goedkope Uitvaart Zeewolde

Wat kost een uitvaart? Bij Goedkope Uitvaart Zeewolde zult u wel direct weten wat uw keuzes zullen kosten, maar in het algemeen is dat niet te zeggen. Elke keuze heeft zijn prijs. De keuze voor een begrafenis is anders dan die voor een crematie. Wilt u de standaard kist die is opgenomen in het pakket of liever een ander model of materiaal. Kijk voor meer variatie op www.goedkoopstegrafkist.nl. Wilt u dat uw overleden dierbare thuis wordt opgebaard of liever naar een uitvaartcentrum wordt gebracht. Wilt u eventueel in een rouwcentrum uw naaste bezoeken of wilt u liever 24/7 in een rouwkamer terecht kunnen. 

Een grootse plechtigheid met muziek en beelden, of liever een kleinere in intieme familiekamer op een uitvaartcentrum. Of misschien liever in een horecagelegenheid waar u graag samen kwam. Heel veel is mogelijk, alles is bespreekbaar. 

Bij Goedkope Uitvaart Zeewolde zult u altijd voor de uitvaart weten waar u financieel aan toe bent. U krijgt geen onverwachte hoge nota achteraf. 

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Zeewolde? Lees hier meer.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Zeewolde

Wist u dat – als er een uitvaartpolis is – u niet verplicht bent de begrafenisondernemer te bellen die daar op staat? Het scheelt u een hoop geld als u dat niet doet. Met het uit te keren bedrag kunt u bij Goedkope Uitvaart Zeewolde veel meer realiseren van uw wensen omtrent de uitvaart. 

Waarom een goedkope uitvaart regelen, ik wil gewoon een mooie uitvaart, zult u misschien denken. Goedkope Uitvaart Zeewolde zorgt voor een afscheid dat past bij uw wensen en die niet meer kost dan nodig is. De traditionele prijzen zijn eerlijk gezegd niet altijd reëel. Goedkope Uitvaart Zeewolde vindt dat iedereen een mooi afscheid verdient en natuurlijk maken wij ook kosten en willen die vergoed zien, maar onze marges zijn stukken lager dan elders. Gewoon eerlijk lijkt ons. Geen van de aanwezigen zal merken dat u gekozen heeft voor een goedkope uitvaart. Respect en aandacht kost nu eenmaal niets, en de andere zaken regelen we voor u tegen transparante tarieven. 

Goedkope begrafenis regelen in Zeewolde

U kunt met Goedkope Uitvaart Zeewolde een begrafenis regelen op de begraafplaats van Zeewolde, op het algemene deel of het Rooms Katholieke deel. Voor een Moslim- of Hindoe-begrafenis kunt u terecht in Harderwijk of Almere. Goedkope Uitvaart Zeewolde kan u ook daar begeleiden, thuis in elke traditie of rituelen. 

Elke begraafplaats heeft zijn eigen tarieven. Niet alleen voor een familiegraf of een algemeen graf verschillen de prijzen, maar ook voor het grafrecht zelf of het onderhoud van het graf. Goedkope Uitvaart Zeewolde kan u met pakket Essentie de goedkoopste optie bieden, door zelf de begraafplaats voor u te bepalen. Volgens dezelfde regels en met hetzelfde respect vindt dan een begrafenis van uw overleden dierbare plaats, alleen voor een lager tarief. 

Goedkope crematie regelen met Goedkope Uitvaart Zeewolde

Voor een crematie kunt u niet terecht in Zeewolde zelf, maar in de omgeving zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om uw overleden dierbare naar elders in Nederland te laten brengen voor de crematie. Goedkope Uitvaart Zeewolde kan voor u, als u kiest voor pakket Essentie – het crematorium bepalen. Door alle verschillen in tarieven per crematorium en per gemeente kan dat zeer voordelig zijn. U heeft dan alle ruimte om de plechtigheid wat uitgebreider te laten plaatsvinden, de condoleance voorzien van hapjes en drankjes misschien. Zo kunt u een uitvaart realiseren waar de aanwezigen nog lang over napraten. De herinneringen die gedeeld zijn tijdens de condoleance helpen ook bij het verwerken van het verlies. Wat u ook kiest, Goedkope Uitvaart Zeewolde helpt u graag. 

Elk mens verdient een mooi afscheid, en dat hoeft niet duur te zijn.

Wilt u een overlijden melden of heeft u wat vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Zeewolde op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Zeewolde is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-