Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Roermond

“Het is heel triest om een dierbare te verliezen, maar het helpt als het afscheid goed geregeld is. En dat was het bij onze vader toen Goedkope Uitvaart dat met ons regelde.

Goede suggesties, niets opgedrongen, ongedwongen. Heel prettig.”

– Arie

Goedkope Uitvaart Roermond

Een historische stad, met veel prachtige monumenten. Een levendige stad met de terrassen aan de Roerkade, en vertier op de Maasplassen. Als iemand komt te overlijden zijn dat niet de zaken waar naasten zich direct mee bezighouden. Verdriet en de stress om alles wat geregeld moet worden voeren de boventoon. Goedkope Uitvaart Roermond biedt u graag de rust en de ervaring die u nu nodig heeft. Uw persoonlijke uitvaartverzorger denkt graag met u mee om de uitvaart van uw dierbare zo stijlvol, bijzonder en passend mogelijk te laten zijn. Zodat u er naderhand met een warm gevoel aan kunt terugdenken. 

Bekijkt u hier de pakketten voor de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart Roermond. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op.

Waarom een goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Roermond?

Als een dierbare overlijdt, moeten er veel beslissingen genomen worden. Door al die keuzes kan het lastig zijn om het beschikbare budget in de gaten te houden, waardoor er naderhand onverwachte extra nota’s komen. Dat zal u bij uitvaartondernemer Goedkope Uitvaart Roermond niet overkomen. Voor ons is het belangrijk dat we transparant zijn over de kosten en over de dienstverlening die we u leveren. U bepaalt zelf wat u wilt en we zullen u niet het idee geven dat er bepaalde diensten nodig zijn om het afscheid respectvol of stijlvol te laten zijn. Dat hangt namelijk niet af van de diensten, maar van de woorden die gesproken worden en het leven dat herinnerd wordt. Van de aandacht en liefde waarmee dat gedaan wordt. Natuurlijk moet alles verder goed geregeld zijn en goed verlopen, maar daar kunt u met Goedkope Uitvaart Roermond van op aan. 

Goedkoop betekent dus alleen dat u minder betaalt dan gebruikelijk, maar ondanks dat is alles toch heel goed geregeld. 

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Roermond? Lees hier verder.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Roermond?

Wat de kosten van een uitvaart zijn hangt af van persoonlijke beslissingen. Wat u kiest, bepaalt de uiteindelijke prijs. Bij Goedkope Uitvaart Roermond zult u altijd vooraf weten wat de uitvaart exact kost. 

Mocht u verzekerd zijn dan kunt u ook een beroep doen op Goedkope Uitvaart Roermond, ook al staat er op de polis een andere naam die u moet bellen. U bent dat niet verplicht. U bent vrij om uw eigen keuze te maken en de verzekeraar zal het uit te keren bedrag aan u of de uitvaartondernemer storten. Uw uitvaartverzorger kan dat voor u regelen. 

Het verschil in kosten zit hem verder in de keuze voor een crematie of een begrafenis. Of kiest u voor de nette standaard inbegrepen kist, of kiest u liever een kist van een andere kleur, of ander materiaal (kijk eens op www.goedkoopstegrafkist.nl). Wilt u kaarten laten drukken, of stuurt u de aanwezigen liever een mailtje. Alles kan, maar alles heeft een eigen prijskaartje. Transparant in uw keuzes, transparant in de bijbehorende kosten, dat is Goedkope Uitvaart Roermond. Uw uitvaartleider houdt rekening met uw wensen, en met het beschikbare budget.

Wat kost een crematie bij Goedkope Uitvaart Roermond?

Wat een crematie kost is ook afhankelijk van eigen keuzes. Bij Goedkope Uitvaart Roermond kunt u kiezen uit diverse pakketten, waarmee de uitvaart van compleet tot en met zeer uitgebreid wordt aangeboden. U kunt eventueel ook eens kijken op www.crematoriumroermond.nl voor nog wat uitgebreidere mogelijkheden. Als u bij Goedkope Uitvaart Roermond kiest voor het goedkoopste pakket Essentie, zal uw uitvaartverzorger het crematorium bepalen. Doordat crematoria in elke gemeente en elk crematorium op zich verschillende tarieven hanteren, loont het als Goedkope Uitvaart Roermond het crematorium kiest waar goede afspraken mee zijn gemaakt. De regels en het respect zijn overal hetzelfde, alleen de prijs loopt nogal uiteen. Natuurlijk staat u geheel vrij uw eigen voorkeur aan te geven. Het is alleen een mogelijkheid die Goedkope Uitvaart Roermond aanbiedt. 

Wat kost een begrafenis bij Goedkope Uitvaart Roermond?

Of u kiest voor een begrafenis op een van de vele begraafplaatsen in de regio en of u een uitvaart wilt volgens islamitische, joodse, katholieke of voor welke andere geloofsovertuiging  gebruikelijke rituelen ook. Goedkope Uitvaart Roermond heeft de kennis en de ervaring om dat voor u te regelen. De wensen van de naasten van de overledene zijn leidend. 

Mocht het voor u prettig zijn al voor een eventueel overlijden de uitvaart te regelen, zodat u, op het moment dat het zover is, uw aandacht volledig op uw dierbare kunt richten, kan dat met een intakeformulier. Geheel vrijblijvend en het helpt om al in een eerder stadium de uitvaart gezamenlijk te bespreken. Prettig voor de nabestaanden als duidelijk is wat de wensen zijn. De ervaring van Goedkope Uitvaart Roermond leert ook dat een mooi geregeld afscheid ook helpt bij het verwerken van verlies. 

Wilt u een overlijden melden of heeft u vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Roermond 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeutivaartroermond.nl. Goedkope Uitvaart Roermond is 24/7 bereikbaar. 

Bekijk paketten

€ 979,-

€ 2.999,-

€ 4.199,-

€ 1.999,-

€ 2.349,-

€ 3.299,-