Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Gouda

“Zijn hele leven een rasechte Gouwenaar, vandaar dat een afscheid met kaas, stroopwafels en kaarslicht voor ons belangrijk was. Goedkope Uitvaart Gouda dacht met ons mee en de uitvaart was uniek!”

– Henk de Jong

Goedkope Uitvaart Gouda

Als een dierbare komt te overlijden spelen veel emoties een rol. Of het nu onverwachts gebeurt of al een tijdje te verwachten was, de een zal direct gaan handelen, de ander is totaal lamgeslagen. Het is goed om dan een juiste keuze te maken voor een uitvaartonderneming. Goedkope Uitvaart Gouda is thuis in uw Gouwestad en de wijde omgeving. Samen met u regelt uw uitvaartverzorger een afscheid dat past bij uw wensen en uw beschikbare budget. Helder en duidelijk, zonder schimmige kosten. 

Bekijk de pakketten voor een duidelijk beeld van de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart Gouda. Alles is bespreekbaar en (bijna) alles is mogelijk. 

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Gouda?

Omdat bij Goedkope Uitvaart Gouda een uitvaart goed geregeld wordt, met respect voor uw wensen, uw gevoelens en geloof en met duidelijke tarieven. Door goede contacten, korte lijnen en heldere afspraken met leveranciers kan onze uitvaartverzorger voor u een budget uitvaart op maat regelen. Goedkope Uitvaart Gouda regelt alles wat nodig is, en wat u wenst, van het verzorgen van de overledene, het kisten, opbaren, vervoer, tot en met de dag van het definitieve afscheid. Uw uitvaartverzorger bespreekt alles met u, zal suggesties doen die wellicht meer van uw wensen mogelijk maken en u zult altijd vooraf weten welke kosten van welke dienstverlening de prijs beïnvloeden. Zo kunt u elke keuze bewust maken. De duidelijke pakketten van Goedkope Uitvaart Gouda helpen u op weg en samen zorgen we voor een afscheid waaraan u een blijvend mooie herinnering zult hebben. 

Heeft u vragen of wilt u direct een overlijden melden? Bel met Goedkope Uitvaart Gouda: 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl.

Waar zitten de kosten van een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Gouda?

Bij elke uitvaart zullen de kosten anders zijn. Elk element heeft zijn eigen prijskaartje. Als u kiest voor dragers bij een begrafenis, of volgauto’s bij een crematie zal dat invloed hebben op de kosten. Als u toch liever een andere kist wilt dan de nette inbegrepen grafkist, omdat u bijvoorbeeld een kleur wilt of de kist wilt laten beschilderen door de aanwezigen, of vooraf, kunt u kijken bij www.goedkoopstegrafkist.nl voor alternatieven van topkwaliteit tegen de laagste kosten. Veel is inbegrepen in de pakketten die u kunt kiezen, maar wat u extra wilt kan altijd. Bij Goedkope Uitvaart Gouda zult u altijd snel weten wat die keuzes zullen kosten. Zodat u nooit voor onverwacht hoge kosten zult staan, maar vooraf weet waar u aan toe bent. 

Waar u ook verzekerd bent, u kunt altijd gebruikmaken van de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Gouda. Uw uitvaartverzorger stemt het voor u met uw verzekeraar af. 

Dat nemen we u graag uit handen. U kunt er zeker van zijn dat wij meer voor u kunnen regelen met dit bedrag dan u voor mogelijk had gehouden.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Gouda? Lees hier verder.

Begrafenis regelen in Gouda, met Goedkope Uitvaart Gouda

Een begrafenis regelen in Gouda is ook met Goedkope Uitvaart Gouda mogelijk. En of u dan kiest voor de Goudse natuurbegraafplaats op begraafplaats IJsselhof, of de ‘gewone’ begraafplaats dat maakt niet. De eerste zal duurder zijn, maar omdat er geen grafstenen geplaatst mogen worden, komen de kosten per saldo dichter bij elkaar. Tegelijk blijft de keuze om de begrafenis in Gouda zelf te regelen duurder dan als Goedkope Uitvaart Gouda voor u een alternatieve locatie biedt. In ons begrafenispakket Essentie bieden we die mogelijkheid. Wat u ook kiest, waar u wilt dat Goedkope Uitvaart Gouda de uitvaart voor u regelt, u zult altijd weten welke kosten eraan verbonden zijn. 

Crematie regelen met Goedkope Uitvaart Gouda

Als een dierbare overlijdt, is niet altijd duidelijk of hij of zij een crematie of een begrafenis zou willen. De meeste mensen praten liever niet over het moment van afscheid. Voor de nabestaanden is dat niet altijd prettig. Mocht u alvast een en ander willen vastleggen, kan dat bij Goedkope Uitvaart Gouda zonder verdere verplichtingen. U hoeft alleen dit intakeformulier in te vullen en uw nabestaanden weten wat u zou willen. Een crematie regelen die betaalbaar en toch stijlvol en waardig is, is Goedkope Uitvaart Gouda wel toevertrouwd. Mocht u toch een wat uitgebreidere uitvaart willen regelen, kijk ook eens op 

www.crematoriumgouda.nl

Bel gerust met Goedkope Uitvaart Gouda als u nog vragen heeft of als u direct een overlijden wilt melden: 085 016 0685 . Mailen kan ook naar info@goedkopeuitvaart.nl.

Goedkope Uitvaart Gouda is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-