Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Huizen

“De voorbereiding en de uitvoering van de uitvaart is allemaal prima geregeld. Goed overleg en de betrokkenheid was groot. Goedkope Uitvaart was ons echt tot steun.”

– Carrie

Goedkope Uitvaart Huizen

Terwijl de een geniet van een zeiltochtje op het Gooimeer en een ander wandelt over de Tafelberg, bent u op zoek naar een uitvaartondernemer. Als een dierbare komt te overlijden, lijkt de wereld even stil te staan, terwijl het leven elders gewoon doorgaat. Er zal toch van alles geregeld moeten worden, dus goed dat u bij Goedkope Uitvaart Huizen terecht bent gekomen. Geheel naar uw wensen zal uw persoonlijke uitvaartverzorger een passend afscheid organiseren waaraan u een mooie herinnering zult hebben. Stijlvol en betaalbaar.

Bekijk in onderstaande pakketten de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart Huizen. En als u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Huizen?

Wat een uitvaart kost hangt veelal af van persoonlijke keuzes. Bij Goedkope Uitvaart Huizen zult u alleen bij elke stap, bij elke keuze ook gelijk weten waar u financieel aan toe bent. Zo zult u nooit achteraf voor onverwachte extra kosten komen te staan. Helder en overzichtelijk doen we u suggesties die passen bij uw wensen en het beschikbare budget. Ieder mens is anders, dus ook elke uitvaart zal anders zijn. Soms is al bekend hoe de overledene zelf dacht over het afscheid, maar vaak wordt het overgelaten aan de nabestaanden. Dat is niet altijd makkelijk en misschien wilt u nu voor uw eigen nabestaanden alvast een en ander vastleggen. Dat kan bij Goedkope Uitvaart Huizen zonder verplichtingen via ons intakeformulier. Dat maakt het voor uzelf ook overzichtelijk en uw nabestaanden zullen u er te zijner tijd dankbaar voor zijn. 

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Huizen

Als een dierbare komt te overlijden moeten er snel allerlei beslissingen genomen worden. Er wordt misschien een verzekeringspolis gevonden waar een telefoonnummer op staat. Die bent u niet verplicht te bellen, u bent geheel vrij een andere, vaak goedkopere, uitvaartonderneming zoals Goedkope Uitvaart Huizen te kiezen. Meestal kunt u met het uitgekeerde bedrag bij Goedkope Uitvaart Huizen meer doen dan bij een andere uitvaartondernemer. Vanaf het verzorgen van de overledene, het kisten, het vervoer, de kaarten tot en met de plechtigheid, de condoleance en alles wat u eventueel verder nog tegenkomt, nemen we u uit handen. Voor zover u dat wilt. Natuurlijk kunt u ook zelf uw dierbare verzorgen, eventueel met hulp van ons, en u bent helemaal niet verplicht diensten van ons af te nemen die u niet nodig vindt, of niet wilt. Bij Goedkope Uitvaart Huizen regelen we wat u van ons vraagt, we denken graag met u mee, maar zullen u nooit ergens toe dwingen wat u niet wilt, onder het mom van ‘respect’. Een respectvolle, liefdevolle uitvaart hoeft niet veel te kosten, en is voor iedereen anders. Daarvan is Goedkope Uitvaart Huizen overtuigd.

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Huizen? Bekijkt u hier hun commentaren. Via klantenvertellen.nl hebben onze klanten hun ervaringen met iedereen gedeeld. 

Goedkope crematie of begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart Huizen

U kunt de crematie of begrafenis laten plaatsvinden waar u wilt, in de buurt van Huizen of elders in Nederland. Bij Goedkope Uitvaart Huizen kunt u kiezen voor een goedkopere optie waarbij uw uitvaartverzorger Goedkope Uitvaart Huizen het crematorium of de begraafplaats kiest. De prijzen van die locaties verschillen nogal, per gemeente en per crematorium of begraafplaats. De aanwezigheid van familie is daarbij dan vaak niet nodig, maar mogelijk is het natuurlijk wel. Wat de eventuele kosten daarvan zijn zult u direct van uw uitvaartverzorger horen. Door u te laten leiden door wat kan en niet wat zogenaamd ‘moet’ of respectvol zou zijn, kunt u zelf veel meer het afscheid zo organiseren dat het een passend eerbetoon aan de overledene is. Het leven herdenken met beeld en muziek, in intieme kring of in een geliefde horecagelegenheid, kan dan misschien ondanks een beperkt budget toch plaatsvinden. 

Wilt u een overlijden melden, of heeft u eerst nog wat vragen aan Goedkope Uitvaart Huizen? Bel 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl.

Goedkope Uitvaart Huizen is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 979,-

€ 2.999,-

€ 4.199,-

€ 1.999,-

€ 2.349,-

€ 3.299,-