Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Amstelveen

“Zo’n mooi afscheid, het paste zo bij jullie vader!”

“Dat kregen we van veel aanwezigen te horen. En zo voelde het ook voor ons. Goedkope Uitvaart Amstelveen, bedankt voor jullie aandacht en persoonlijke begeleiding. Het was top!”

– Familie van Santen

 

Goedkope Uitvaart Amstelveen

Vlakbij Schiphol, vlakbij Amsterdam is Amstelveen prachtige plek om te wonen, veel groen, gelegen aan de prachtige Amstel. Een plek om te leven, maar ook om te sterven. Hoe verdrietig ook. Een mooi afscheid is dan een goede manier om te helpen het verdriet te verwerken. Goedkope Uitvaart Amstelveen vindt dat dat mogelijk moet zijn voor iedereen en ook dat het onzin is om daar te veel voor te betalen. Duidelijke keuzes en weten wat elke keuze kost, dat helpt om een mooi uitvaart betaalbaar te houden. Voor iedereen.

Bekijk hier onze pakketten die een overzichtelijk beeld geven van de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart Amstelveen.

 

Waarom bij Goedkope Uitvaart Amstelveen de uitvaart regelen?

Uitvaartondernemer Goedkope Uitvaart Amstelveen heeft transparantie hoog in het vaandel. Door u duidelijk te vertellen waar u voor betaalt en wat u betaalt, weet u financieel altijd waar u aan toe bent. Daarnaast – en dat spreekt voor Goedkope Uitvaart Amstelveen voor zich – luisteren we naar uw wensen en vertalen dat naar een passende uitvaart, waarbij u het leven van uw dierbare kunt herdenken en daar een blijvend mooie herinnering aan zult hebben.

Of dat een ingetogen uitvaart wordt, of een uitvaart met allerlei toeters en bellen, dat is geheel aan u. Uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Amstelveen regelt wat u vraagt en adviseert waar u dat wilt. 

 

Crematie of begrafenis regelen in Amstelveen

Of u nu kiest voor een crematie of een begrafenis, voor beide kunt u terecht bij Goedkope Uitvaart Amstelveen. Begraafplaats Zorgvlied is een beroemde begraafplaats, waar veel bekende mensen hun laatste rustplaats vonden. De prachtige eeuwenoude bomen die er staan maken het ook een bijzondere plek om te herdenken. Sinds kort is er ook een crematorium aanwezig. Natuurlijk bent u niet verplicht om de begrafenis of crematie in Amstelveen te laten plaatsvinden, u kunt dat ook elders laten plaatsvinden. Elke begraafplaats en elk crematorium hanteren eigen tarieven. Het afscheid zelf, de plechtigheid waarbij misschien muziek en sprekers het leven van de overledene doen herleven, kan overal plaatsvinden. Bij u thuis, in de aula van een uitvaartcentrum of bij een bekende uitspanning aan de Amstel. Wat u wilt is leidend in alles, of het kan en binnen het budget blijft kunt u samen met de uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Amstelveen bespreken.

Anderen gingen u voor. Lees hier hun ervaringen met Goedkope Uitvaart Amstelveen.

 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Amstelveen?

Dat hangt af van uw persoonlijke keuzes. Als u bijvoorbeeld een andere kist dan de nette standaard kist wilt, komt daar een andere prijs bij. Kijk even op www.goedkoopstegrafkist.nl

voor de mogelijkheden. Als u een intiem afscheid wilt bij u in de tuin bijvoorbeeld, zal dat minder kosten met zich meebrengen dan als u een uitgebreide borrel organiseert. Dat is logisch. Bij Goedkope Uitvaart Amstelveen is het alleen zo dat u de verschillende kosten ook in de gaten kunt houden tijdens het regelen van de uitvaart. Uw uitvaartverzorger houdt, in overleg met u, de kosten duidelijk inzichtelijk. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Goedkope Uitvaart Amstelveen zal altijd vooraf alle kosten voor u in beeld brengen.

Duidelijkheid dat de uitvaart binnen het beschikbare budget zal blijven, geeft een rustig gevoel. In deze periode van verdriet en verlies kunt u dat vast goed gebruiken. 

Heeft u nog vragen, of wilt u een overlijden melden? U kunt 24/7 terecht bij Goedkope Uitvaart Amstelveen. Bel vrijblijvend 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-