Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Houten

“Stijlvol, maar ongedwongen. Dat vonden wij van de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Houten. De hele familie heeft het als heel prettig ervaren. Het leek wel of ze er gewoon bij hoorden. Dat gevoel hadden andere aanwezigen ook.”

Familie de B.

Goedkope Uitvaart Houten

Wanneer een dierbare komt te overlijden weet niemand vooraf hoe de reactie zal zijn. Waar de een gelijk in actie komt, is de ander misschien totaal verlamd. Pas als een arts het overlijden heeft vastgesteld, kan een uitvaartonderneming u helpen. Goedkope Uitvaart Houten doet dat niet alleen respectvol en waardig, maar ook betaalbaar. Voor iedereen, verzekerd of niet. Bekijk de mogelijkheden in onze pakketten. Neem bij vragen gerust vrijblijvend contact op met Goedkope Uitvaart Houten.

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Houten?

Een uitvaart regelen die past bij uw wensen en bij uw beschikbare budget kunt u volledig aan Goedkope Uitvaart Houten overlaten. Door ervaring, korte lijnen en transparantie, zult u altijd precies vooraf weten wat er geregeld wordt en wat de kosten zullen zijn. U krijgt nooit een onverwacht hoge nota achteraf. Respect hoeft niets te kosten. Een liefdevolle uitvaart komt eerder tot stand door de aandacht die de nabestaanden aan het afscheid besteden. En wat passend is, is voor iedereen anders. Als u deel uitmaakt van de Molukse gemeenschap heeft u misschien andere prioriteiten dan als u moslim bent of katholiek. Ieder mens is anders en daarom is ook elke uitvaart anders. Goedkope Uitvaart Houten denkt met u mee en realiseert samen met u het afscheid dat u voor ogen heeft.

Kosten uitvaart bij Goedkope Uitvaart Houten

Wat een uitvaart kost hangt vooral af van uw keuzes. De eerste is al die voor een betaalbare begrafenisondernemer, zoals Goedkope Uitvaart Houten. Het hangt ervan af of u de overledene thuis of in een uitvaartcentrum wilt laten opbaren, of er bezoeken zullen volgen, of u bijvoorbeeld volgauto’s wilt of dragers. De plechtigheid in een aula of thuis, of in een café in het centrum, of de condoleance in het locatie naar keuze. Heel veel is mogelijk, maar u bent daar geheel vrij in. Alleen u weet wat voor u en andere nabestaanden van uw dierbare van belang is. Goedkope Uitvaart Houten respecteert elke keuze en zal u alleen alternatieven aanbieden als die goedkoper zijn en de kans vergroten dat u dat kunt realiseren wat u voor ogen heeft. Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees ze hier.

Crematie of begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart Houten

Als u een crematie of een begrafenis wilt regelen in Houten of omgeving, kan Goedkope Uitvaart Houten dat uiteraard voor u doen. Naast twee gemeentelijke begraafplaatsen zijn er nog vijf die door de kerk beheerd worden. Welke u ook kiest Goedkope Uitvaart Houten kan er een begrafenis voor u regelen. Voor een crematie kunt u met Goedkope Uitvaart Houten ook terecht in het crematorium in Nieuwegein. Als u kiest voor de goedkoopste pakketten kunt u de keuze van de laatste rustplaats of crematorium ook aan uw uitvaartleider overlaten. De kosten zijn namelijk per gemeente en begraafplaats verschillend. Als uw prioriteiten meer liggen bij het afscheid van het leven, in de vorm van een plechtigheid, of een intiem samenzijn met vrienden en familie, dan kan deze keuze hier meer financiële armslag voor geven. Wellicht is de gekozen begraafplaats dan nog wel dichter bij uw huis, zodat bezoek wellicht vaker kan plaatsvinden. Wat uw overweging ook is, wij respecteren elke keuze die u maakt. Een afscheid kan maar een keer plaatsvinden en we willen dat waardig en stijlvol samen met u organiseren. Wilt u een overlijden melden of heeft u gewoon wat vragen? Bel gerust met 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Houten is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-