Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Zuidplas

“Efficiënt, nauwkeurig en duidelijk. Persoonlijke aandacht. Alles geregeld zoals wij het wilden, tegen een schappelijk tarief.”

– Wim

 

Goedkope Uitvaart Zuidplas

Of je nu op het hoogste punt van Nederland woont, of op het laagste punt, zoals dat in Zuidplas te vinden is, als een naaste komt te overlijden maakt dat niet veel uit. Afkomstig uit Moerkapelle, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, of Zevenhuizen u kunt altijd terecht bij Goedkope Uitvaart Zuidplas. Of u nu een crematie wilt regelen of een begrafenis, Goedkope Uitvaart Zuidplas luistert naar uw wensen en zal samen met u een afscheid regelen waar u naderhand met een warm gevoel aan kunt terugdenken. Een afscheid passend bij het geleefde leven van uw overleden dierbare en passend bij het beschikbare budget.

Bekijk in de pakketten de mogelijkheden van de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Zuidplas. Als u vragen heeft neem gerust contact op.

 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Zuidplas?

De kosten van een uitvaart zijn vooral afhankelijk van persoonlijke keuzes. De eerste keuze is die voor een uitvaartondernemer. Als er een verzekering is bent u niet verplicht het nummer te bellen die op de polis staat. U bent geheel vrij om een andere, betaalbare uitvaartonderneming te bellen, zoals Goedkope Uitvaart Zuidplas. U zult dan meer kunnen regelen met het uit te keren bedrag.

Een afscheid is opgebouwd uit meerdere aspecten. Van het verzorgen van de overledene, het kisten, het vervoer, rouwkaarten, opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, plechtigheid en condoleance en de uiteindelijke crematie of begrafenis zelf. Bij elke stap kunt u keuzes maken. Elke keuze heeft een eigen kostenplaatje en bij Goedkope Uitvaart Zuidplas zult u bij elke stap weten wat uw keuze kost. De totale kosten van de uitvaart zijn u bekend voor de uitvaart zelf. Dus u krijgt nooit een onverwacht hoge nota achteraf. 

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Zuidplas? Lees hier verder.

 

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Zuidplas

Als een dierbare net is overleden komt er veel op u af. Naast de keuze voor een uitvaartonderneming zullen er nog meer keuzes gemaakt moeten worden. 

Het is bij Goedkope Uitvaart Zuidplas mogelijk om geheel vrijblijvend een intakeformulier in te vullen, zodat alvast het een en ander op een rijtje komt. Alles wat nodig is om een uitvaart te regelen is dan besproken. Terwijl u nergens aan vast zit, kan het voor nabestaanden wel erg prettig zijn als wensen duidelijk zijn. Om u een idee te geven van de keuzes:

U heeft bijvoorbeeld de keuze uit de standaard kist die in de pakketten van Goedkope Uitvaart Zuidplas inbegrepen is of een van ander materiaal, kleur of vorm. Kijk daarvoor ook eens op www.goedkoopstegrafkist.nl. Wilt u graag bloemen, kijk voor betaalbare rouwboeketten op www.heavenly-flowers.nl. U kunt ervoor kiezen de overledene gekoeld thuis te laten blijven tot aan de uitvaart, in een kist of in bed. Of vervoeren naar een uitvaartcentrum, waar u op afspraak rouwbezoeken kunt afleggen, of gebruik maken van een familiekamer waar u dag en nacht terecht kunt. Alles is bespreekbaar, en bij alles zult u de kosten weten. Zo kunt u bewust de keuze maken die goed bij u past, bij uw wensen en die van uw overleden dierbare en ook van het beschikbare budget.

 

Goedkope crematie of begrafenis bij Goedkope Uitvaart Zuidplas

Als u een uitvaart moet regelen, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat die uitvaart mooi en stijlvol zal zijn. Misschien is uw eerste gedachte dan niet om een goedkope uitvaartondernemer te kiezen. Wees ervan overtuigd dat u met Goedkope Uitvaart Zuidplas een afscheid kunt regelen dat minstens zo stijlvol en respectvol is als een meer traditionele uitvaartondernemer, alleen hanteren wij eerlijke prijzen. Daarbij leveren we de dienstverlening die u van ons vraagt en niet iets wat ongevraagd toch op de rekening verschijnt. Transparant dus. U kunt bij Goedkope Uitvaart Zuidplas terecht voor een afscheid bij u thuis, in intieme sfeer, of bij een geliefde horecagelegenheid of ergens buiten in de natuur, of met allerlei extra’s in een uitvaartcentrum naar keuze. Uw wensen zijn leidend. U kunt ook kiezen voor het pakket Essentie waarin Goedkope Uitvaart Zuidplas dan het crematorium bepaalt of de begraafplaats. Het cremeren of begraven vindt dan met hetzelfde respect en volgens dezelfde regels plaats, maar goedkoper. Respect zit hem meer in liefdevolle aandacht en gesproken woorden tijdens een afscheid, of passende muziek, dan in zaken die geld kosten. Goedkope Uitvaart Zuidplas denkt met u mee en regelt wat u wilt.

Wilt u wat vragen of wilt u een overlijden melden? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Zuidplas 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Zuidplas is 24/7 bereikbaar. 

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-