Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Hollands Kroon

“We kunnen terugkijken op een mooi en waardig afscheid. In mijn ogen was alles voortreffelijk geregeld door de medewerkers van Goedkope Uitvaart.”

Carrie

Goedkope Uitvaart Hollands Kroon

In de nok van Noord-Holland, ligt een van de grootste gemeenten van Nederland, qua oppervlakte. In die weidse uitgestrektheid ligt Hollands Kroon. Vlakbij de afsluitdijk, echt Hollands platteland. Daarbij hoort ook Hollandse nuchterheid. Alleen als een dierbare net is overleden zullen er altijd emoties een rol spelen, onverwacht en soms ook ongelegen. Juist nu er van alles geregeld moet worden. Gelukkig kan Goedkope Uitvaart Hollands Kroon er samen met u voor zorgen dat het afscheid van uw naaste goed geregeld zal zijn. Een afscheid om naderhand met een warm gevoel op terug te kijken. Bij Goedkope Uitvaart Hollands Kroon is meer mogelijk, voor hetzelfde geld. Bekijk de pakketten van Goedkope Uitvaart Hollands Kroon voor de mogelijkheden en de daarbij behorende tarieven.   

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Hollands Kroon?

Omdat bij Goedkope Uitvaart Hollands Kroon een uitvaart goed geregeld is, met respect voor uw wensen en duidelijkheid over de kosten. Door goede contacten, korte lijnen en heldere afspraken met leveranciers kan onze uitvaartverzorging een budget uitvaart leveren, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en het respect.
Door onze persoonlijke, betrokken benadering zult u ervaren dat het ons streven is, net als dat van u, om een mooi, gedenkwaardig afscheid te realiseren. Elk mens verdient dat. En elk mens is verschillend dus voor de een zal een uitgebreide condoleance georganiseerd worden, bijvoorbeeld met een hapje en een drankje op Landgoed Hoenderdaell en voor de ander zou het veel passender zijn dat in kleine kring thuis te doen. Bij Goedkope Uitvaart Hollands Kroon is alles bespreekbaar; elke uitvaart is maatwerk, rekening houdend met het beschikbare budget.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Hollands Kroon?

Wat een uitvaart kost hangt af van de keuzes die u maakt. Een uitvaart met volgauto’s, dragers en muziek en beeld tijdens de plechtigheid, kost meer dan een afscheid in intieme kring. Of een afscheid mooi of goed geregeld is, hangt niet zozeer af van de kosten die gemaakt worden. Het getoonde respect en de liefdevolle aandacht voor het leven van de overledene zegt veel meer. Goedkope Uitvaart Hollands Kroon wil samen met u het meest passende afscheid organiseren. Juist lettend op de kosten, kan uw uitvaartverzorger u suggesties aan de hand doen, waar u eerder misschien niet bij stilstond. Een crematie kost bijvoorbeeld niet overal hetzelfde, elk uitvaartcentrum heeft zijn eigen tarieven, of u wel of niet bij de crematie aanwezig bent beïnvloedt de prijs. Met die wetenschap kunt u uw keuzes bewuster maken. Goedkope Uitvaart Hollands Kroon helpt u daar graag mee. Wij staan open voor iedereen, waar u ook verzekerd bent en ook als er geen verzekering is. Benieuwd naar de ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Hollands Kroon? Lees ze hier.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart Hollands Kroon

Als iemand komt te overlijden is niet altijd duidelijk of diegene een begrafenis had gewild of een crematie. Vaak is een crematie wat goedkoper, maar bij Goedkope Uitvaart Hollands Kroon scheelt het niet zo heel veel. De kosten van een begrafenis zijn afhankelijk van de kosten van de begraafplaats, het graf, de grafrechten, grafonderhoud, eventueel een grafzerk. Goedkope Uitvaart Hollands Kroon kan, zo u wilt, een andere begraafplaats dan die in uw regio voorstellen, die aanzienlijk goedkoper is. Zonder dat het aan respect of waardigheid afdoet, kan uw dierbare op dezelfde manier zijn of haar laatste rustplaats vinden, alleen op een andere begraafplaats, tegen een lager tarief. Met het begrafenis pakket Essentie kiest u hiermee voor de goedkoopste variant. Natuurlijk kunt u ook met dit pakket kiezen voor een begraafplaats in Hollands Kroon, dan zijn er alleen meerkosten aan verbonden. Bij Goedkope Uitvaart Hollands Kroon zult u die altijd vooraf weten. 

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart Hollands Kroon

Bij een keuze voor een crematie zijn er ook mogelijkheden om de kosten te drukken, zonder dat het de kwaliteit drukt. Overal in Nederland zijn de regels voor de crematie zelf hetzelfde, alleen hanteren crematoria verschillende tarieven. Als Goedkope Uitvaart Hollands Kroon voor u het crematorium kiest, kunt u daarmee met het goedkoopste pakket in kosten besparen. Daarnaast zal uw uitvaartleider bij al uw keuzes kijken of er niet een goedkoper alternatief is, waarmee u toch hetzelfde afscheid kunt realiseren, zonder teveel te betalen. Zo kunt u misschien toch dat afscheid dat u het liefste wilt voor uw moeder of vader organiseren, terwijl het elders onmogelijk leek. Bespreek uw wensen en Goedkope Uitvaart Hollands Kroon denkt met u mee. Mocht u nog vragen hebben of direct een overlijden willen melden, Goedkope Uitvaart Hollands Kroon is 24/7 bereikbaar. Bel 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-