Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Epe

“We wilden graag een uitvaart in stilte voor onze broer. Daar was volledig respect voor en het is allemaal netjes geregeld, tegen lage kosten. Goedkope Uitvaart Epe, bedankt.”

– Familie van Stroet

Goedkope Uitvaart Epe

In Gelderland,  gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe, is Epe een plek om heerlijk te leven. En misschien ook wel om te sterven. Als u deze pagina bezoekt bent u op zoek naar een uitvaartondernemer. Net na het overlijden van een dierbare, of op zoek omdat u zichzelf wilt voorbereiden. Goedkope Uitvaart Epe kan u helpen met het begeleiden van een passende uitvaart, passend bij u, uw geloof, uw wensen, of die van uw dierbare. Daarbij houdt Goedkope Uitvaart Epe ook altijd rekening met het beschikbare budget. Een mooi, respectvol afscheid hoeft niet duur te zijn.

Bekijk onze mogelijkheden in de pakketten. Neem contact op als u vragen heeft. Alles is bespreekbaar en samen met uw uitvaartverzorger regelt u een afscheid op maat.

Goedkope uitvaart regelen in Epe

Na het overlijden van een dierbare komt er van alles op u af. Is er een uitvaartverzekering, wie moeten we bellen, wie kan ons helpen? Het belangrijkste is dat eerst een arts het overlijden bevestigt, pas dan kan een uitvaartondernemer eventueel zijn werk doen. Als er een uitvaartverzekering is, bent u niet verplicht het nummer te bellen dat daarop staat. U bent vrij zelf uw uitvaartonderneming te kiezen. Goedkope Uitvaart Epe kan dit verder met uw verzekeraar opnemen, dat is voor u weer een zorg minder. Vervolgens komen de keuzes voor de kist, en waar de overledene eventueel moet worden opgebaard. Of en waar u een kerkdienst wilt houden, of u rouwkaarten wilt versturen, of u kiest voor een begrafenis of een crematie. Voor betaalbare alternatieven voor de standaardkist die in de pakketten wordt geleverd, kunt u kijken op www.goedkoopstegrafkist.nl.  Als u een mooi rouwboeket wilt bestellen, zonder al te hoge kosten, kijk eens op www.heavenly-flowers.nl. Topkwaliteit en snel en goed geleverd. Uw uitvaartverzorger begeleidt u waar u wilt, maar laat u ook vrij waar u dat wilt. Achteraf kijkt u terug op een warm en liefdevol afscheid. 

Anderen hadden al ervaring met Goedkope Uitvaart Epe. Lees hier hun ervaringen.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Epe?

Bij elke uitvaart zitten de hoogste kosten ergens anders. Elk element heeft zijn eigen prijskaartje. Met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Epe bent u altijd voordeliger uit, welke keuzes u ook maakt. Goedkope Uitvaart Epe kan door goede afspraken, korte lijnen en weinig overheadkosten de prijzen lager houden dan gemiddeld. Daarbij is de service heel goed, en zult u van de aanwezigen complimenten krijgen. Het enige verschil met een duurdere uitvaartondernemer is dat u nu betaalt voor wat u afneemt, er zijn geen schimmige kosten. U weet vooraf wat alles kost en kunt ervan op aan dat u dat wat u afspreekt ook krijgt. De kosten van elke keuze zijn vooraf helder. Dus bij Goedkope Uitvaart Epe krijgt u naderhand geen onverwacht hoge nota. Dat lijkt niet meer dan logisch, maar de realiteit blijkt elders anders. 

Goedkope begrafenis in Epe

In totaal zijn er zeven begraafplaatsen in de gemeente Epe. Daar zou Goedkope Uitvaart Epe voor u de begrafenis kunnen regelen. Afhankelijk van de pakketkeuze zijn de kosten van de begraafplaats deels inbegrepen, maar als u kiest voor de goedkoopste versie zal Goedkope Uitvaart Epe voor u een begraafplaats kiezen. Altijd in overleg met u uiteraard en altijd bent u geheel vrij in uw keuze, alleen zijn er dan wat extra kosten aan verbonden. Uiteraard weet u die kosten voordat de begrafenis plaatsvindt. Juist de transparantie van Goedkope Uitvaart Epe biedt u de mogelijkheid om uw eigen keuzes bewust te maken. 

Goedkope crematie regelen met Goedkope Uitvaart Epe

Doordat er zoveel mogelijk is, is het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Epe begeleidt u hierbij. En dat betekent dat hij ervoor zorgt dat u de juiste beslissingen neemt, passend bij uw gevoel, bij de wensen van u, andere nabestaanden en eventueel die van de overledene. En daarnaast helpt hij uw beschikbare budget in de gaten te houden. Al onze suggesties zijn er om u betaalbare alternatieven te bieden zodat u een uitvaart op maat, geheel naar uw wensen krijgt. 

Een mooi afscheid om naderhand met een warm gevoel aan terug te denken.

Heeft u nog vragen of wilt u direct een overlijden melden? Bel gerust naar Goedkope Uitvaart Epe 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaartepe.nl .

Goedkope Uitvaart Epe is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 979,-

€ 2.999,-

€ 4.199,-

€ 1.999,-

€ 2.349,-

€ 3.299,-