Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Purmerend

“Het verzekerde bedrag van de polis van mijn moeder was zo laag, dat we moesten kiezen voor een budget uitvaartonderneming. En daar hebben we beslist geen spijt van. Met respect geholpen en alles is naar wens geregeld. Kon niet mooier!”

– Ali

 

Goedkope Uitvaart Purmerend

Wat een uitvaart vaak mooi maakt zijn de herinneringen die naderhand worden opgehaald. Het leven van de overledene wordt door iedereen weer op een andere manier herdacht. Natuurlijk is het moeilijk als een dierbare net is overleden om hier aan te denken, maar naderhand helpt een mooi afscheid echt bij het verwerken van het verlies. Goedkope Uitvaart Purmerend helpt u graag om dit te realiseren. Een passend afscheid, passend bij uw dierbare, bij u en andere nabestaanden en het beschikbare budget. 

Bekijk de mogelijkheden in de pakketten en bespreek uw wensen met Goedkope Uitvaart Purmerend. Neem gerust contact op.

 

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Purmerend

Ook al wordt Purmerend een bruisende stad in Noord-Holland genoemd, met een mooie haven aan de Where, op dit moment zult u hier niet echt voor openstaan. Toch kan het zo zijn dat uw dierbare daar tijdens het leven erg van genoot en kan het mooi zijn om hier in de uitvaart iets mee te doen. Goedkope Uitvaart Purmerend denkt graag met u mee. En een goedkope uitvaart betekent niets anders dan dat u een mooi afscheid realiseert, waar u niet meer voor betaald dan het echt moet kosten. Heldere prijzen, duidelijke afspraken, dat is wat Goedkope Uitvaart Purmerend levert. U staat geheel vrij de uitvaart zo te regelen als u denkt dat het beste past. Misschien wilt u een andere kist dan de standaard kist uit onze pakketten, kijk dan eens op www.goedkoopstegrafkist.nl voor mooie alternatieven in materiaal, kleur en houtsoort. Wilt u verse, maar liefst betaalbare rouwboeketten bekijken, kijk dan op www.heavenly-flowers.nl. Of u nu een klein intiem afscheid wilt of een grootse plechtigheid, bij Goedkope Uitvaart Purmerend is alles bespreekbaar en bijna alles kan. 

Benieuwd naar ervaringen van anderen. Lees hier de commentaren op de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Purmerend op klantenvertellen.nl.

 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Purmerend?

Hoeveel een uitvaart kost, is voor elke uitvaart anders. Elk mens is anders, dus elk afscheid van dit leven ook. Misschien wilt u uw dierbare thuis laten opbaren, of liever naar een uitvaartcentrum laten overbrengen. Misschien wilt u een intiem afscheid thuis of in de tuin, of u wilt liever naderhand met zijn allen aan de Koemarkt het glas heffen op de overledene. Alles is bespreekbaar en bijna alles is mogelijk. Maar alles heeft ook een eigen prijskaartje, dus vooraf is niet direct te zeggen wat een uitvaart kost. Bij Goedkope Uitvaart Purmerend is het wel zo dat u altijd vooraf weet waar u aan toe bent en na de uitvaart zult u nooit een onverwacht hoge nota krijgen, zoals soms gebruikelijk. 

Wilt u alvast wat zaken vastleggen, zodat uw nabestaanden weten wat ze voor u moeten regelen in het geval van overlijden? Dat kan bij Goedkope Uitvaart Purmerend geheel vrijblijvend. Vult u het intakeformulier in, zodat u een en ander op een rijtje heeft staan. Het helpt u een en ander te overdenken en het helpt straks uw nabestaanden. Het verplicht u verder tot niets. Het is geen opdracht tot het regelen van een uitvaart. Het schept alleen duidelijkheid voor uzelf en uw naasten. 

Kijkt u ook eens op www.crematoriuminpurmerend.nl voor een wat uitgebreidere uitvaart.

 

Een crematie of een begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart Purmerend?

Soms is niet direct duidelijk of de overledene nu een crematie of een begrafenis had gewild. Meestal is een crematie wel iets goedkoper dan een begrafenis, maar bij Goedkope Uitvaart Purmerend ontloopt dat elkaar niet eens zoveel. Als u bij Goedkope Uitvaart Purmerend kiest voor pakket Essentie, zal uw uitvaartleider zowel bij een crematie als bij een begrafenis zelf de locatie bepalen. Omdat elk crematorium en elke begraafplaats per locatie, maar ook per gemeente andere tarieven rekent kan hierin wat geld bespaard worden, zodat u meer ruimte krijgt voor een ander aspect van de uitvaart. Goedkope Uitvaart Purmerend kan uiteraard ook terecht bij Crematorium Purmerend en de Nieuwe Algemene Begraafplaats Purmerend. Wat u ook kiest, Goedkope Uitvaart Purmerend zal het afscheid zo regelen dat u er naderhand met een warm gevoel aan kunt terugdenken. 

Wilt u een overlijden melden of wilt u meer informatie? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Purmerend op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Purmerend is 24/7 bereikbaar.

 

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-