Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Peel en Maas

“Ik ben erg te spreken over hoe de manier waarop alles geregeld is op de uitvaart van mijn vader. Mijn moeder vindt het fijn dat alles zo goed gegaan is en het geregel viel mij erg mee. Fijn als er hulp is die alles veel makkelijker maakt.”

– Sonja

Goedkope Uitvaart Peel en Maas

In Helden, Kessel, Maasbree en Meijel, samen de gemeente Peel en Maas, Limburg kunt u, als een dierbare overlijdt, terecht bij Goedkope Uitvaart Peel en Maas. Op zo’n verdrietig moment moet van alles geregeld worden en dat valt niet echt mee. Zodra een arts het overlijden heeft vastgesteld, kan een uitvaartondernemer als Goedkope Uitvaart Peel en Maas u ontlasten in de verzorging van de overledene en het regelen van de uitvaart. Het is wel zo prettig als u de keuze voor uw uitvaartonderneming zelf kunt nemen. Daarvoor is het van belang dat u, als er een verzekering is, niet direct het nummer op de polis belt, maar uw eigen keuze maakt. De verzekeraar is verplicht het bedrag uit te keren, zodat u het zelf aan de uitvaart besteedt zoals u dat wenst. Met Goedkope Uitvaart Peel en Maas zult u meer kunnen regelen met minder geld.

Bekijk hier de mogelijkheden met de bijbehorende tarieven. Heeft u vragen of wilt u uw wensen bespreken neem gerust contact op met Goedkope Uitvaart Peel en Maas.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Peel en Maas

Goedkope Uitvaart Peel en Maas gaat ervan uit dat elk mens een mooie uitvaart verdient en dat dat niet meer hoeft te kosten dan nodig is. De periode na een overlijden is vaak al hectisch genoeg. U moet erop kunnen vertrouwen dat uw uitvaartondernemer u ook echt helpt en u niet meer laat betalen dan nodig is. Vandaar dat Goedkope Uitvaart Peel en Maas werkt met overzichtelijke pakketten, waarmee u direct een helder inzicht krijgt in de mogelijkheden en de kosten. Uw uitvaartverzorger zal u assisteren en adviseren, maar de keuzes blijven altijd aan u. U maakt gebruik van onze ervaring en op die manier kunt u samen met Goedkope Uitvaart Peel en Maas het afscheid organiseren waar u naderhand met een warm gevoel aan kunt terugdenken.

Bekijk eventueel voor een andere grafkist dan de nette standaardkist een betaalbaar alternatief op www.goedkoopstegrafkist.nl.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Peel en Maas?

Elke uitvaart is maatwerk, dus de prijs is niet op voorhand aan te geven. Bij Goedkope Uitvaart Peel en Maas kunt u er alleen van op aan dat u voor de uitvaart zult weten wat de kosten zijn. U zult niet achteraf verrast worden met een onverwacht hoge nota. Een uitvaartverzorging bestaat uit diverse aspecten. Het verzorgen van de overledene, het kisten, thuis opbaren en koelen, of in een uitvaartcentrum in Peel en Maas of elders. Rouwbezoeken, plechtigheid en condoleance. Alles kan intiem in een klein gezelschap of groots worden aangepakt. Met volgauto’s en dragers of een afscheid thuis of in de tuin. Alles is bespreekbaar en heel veel is mogelijk. Wat u ook besluit, Goedkope Uitvaart Peel en Maas zorgt ervoor dat het geregeld wordt en dat u vooraf duidelijkheid heeft over de kosten. 

Kijkt u ook eens op www.kostenuitvaart.nl voor meer informatie over de kosten van een uitvaart.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Peel en Maas?

Lees hier verder.

Begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart Peel en Maas

In Peel en Maas zijn wel 13 begraafplaatsen, de gemeente beheert alleen Heiderust in Koningslust en het oud Parochiekerkhof in Panningen. Met Goedkope Uitvaart Peel en Maas kunt u op elke begraafplaats terecht. Dus waar u ook wilt dat uw dierbare begraven wordt, Goedkope Uitvaart Peel en Maas zal u daarbij helpen.

Om de kosten aanmerkelijk lager te houden kunt u kiezen voor pakket Essentie. Hierin zal uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Peel en Maas de begraafplaats voor u bepalen en zal uw dierbare volgens alle gebruikelijke regels en in alle waardigheid elders begraven worden. U heeft dan binnen het beschikbare budget meer ruimte om het leven van uw naaste te eren en bijvoorbeeld in een locatie waar uw dierbare graag kwam samen met andere nabestaanden herinneringen op te halen en weer samen nieuwe herinneringen te maken. Een afscheid om met een warm gevoel aan terug te denken. 

Crematie regelen met Goedkope Uitvaart Peel en Maas

In Peel en Maas is geen crematorium. Als uw dierbare gecremeerd wilde worden zullen we dat elders voor u kunnen regelen. Het afscheid kunt u dan in uw eigen omgeving, of die van uw naaste organiseren. Voordeel is hierbij dat u kunt kiezen voor ons goedkoopste pakket, pakket Essentie, waarbij Goedkope Uitvaart Peel en Maas voor u kiest waar de crematie plaats zal vinden. Aangezien alle crematoria eigen tarieven rekenen, ook per gemeente verschillend, kan die keuze enorm schelen in de kosten. U kunt ervan op aan dat de crematie geheel volgens de regels en waardig geschiedt. Tegelijk heeft u wel wat meer budget voor het herdenken van de overledene. Op een geliefde locatie, in een kroeg of in de achtertuin, waar u maar wilt, kunt u het afscheid nog persoonlijker en passend bij de persoon en het budget verzorgen. 

Wilt u een overlijden melden of heeft u nog wat vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Peel en Maas op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl.

Goedkope Uitvaart Peel en Maas is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-