Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Vlaardingen

“De dag is keurig, zonder problemen verlopen. Alles zoals gepland, de familie was heel tevreden.”

– Karel

Goedkope Uitvaart Vlaardingen

In haringstad Vlaardingen waar het visserijverleden nog zo goed zichtbaar is, wordt duidelijk dat door de historie in stand te houden de herinnering blijft leven. Als een dierbare komt te overlijden kan het helpen om een afscheid te realiseren waarmee het geleefde leven mooi herdacht wordt en een nieuwe herinnering ontstaat waar nog lang met een warm gevoel aan terug gedacht kan worden. Goedkope Uitvaart Vlaardingen helpt u graag met het organiseren daarvan. Professioneel, persoonlijk en betaalbaar.

Bekijk de mogelijkheden met de bijbehorende tarieven in onze pakketten. Mocht u vragen hebben neem gerust contact op met Goedkope Uitvaart Vlaardingen.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Vlaardingen

Een mooi afscheid die goed geregeld is, maar ook betaalbaar, dat kan Goedkope Uitvaart Vlaardingen, in nauw overleg met u, verzorgen. In onze overzichtelijke pakketten krijgt u al een idee wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een crematie of een begrafenis

Vanaf de verzorging van de overledene tot en met de dag van de uitvaart zal Goedkope Uitvaart Vlaardingen met u meedenken en geheel naar uw wensen handelen. Bespreek wat u wilt, wat u liever zelf wilt doen of waar u juist graag hulp bij wilt. Bespreek ook hoe u de uitvaart voor u ziet, met een eenvoudige kist of liever een gekleurde kist of een mand (kijk eens op www.goedkoopstegrafkist.nl) of met een zee aan bloemen (zie ook www.heavenly-flowers.nl) of liever sober met wellicht een potje waar mensen een donatie aan een goed doel kunnen doen. Een condoleance thuis met voor iedereen een glaasje Schelvispekel, omdat dat het favoriete drankje van uw dierbare was, of in een uitvaartcentrum met wellicht koffie met ijzerkoekjes. Heel veel is mogelijk, alles is bespreekbaar.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Vlaardingen?

De kosten van een uitvaart zijn altijd afhankelijk van uw persoonlijke keuzes. Als u die keuzes graag transparant maakt, dat u bij elke keuze ook de kosten weet, bent u bij Goedkope Uitvaart Vlaardingen aan het juiste adres. Wist u dat u niet verplicht bent de uitvaartondernemer te bellen die wellicht op de polis staat van de beschikbare uitvaartverzekering? U bent vrij uw eigen keuze te maken hierin. Dat kan u veel geld schelen. Juist door de transparantie van Goedkope Uitvaart Vlaardingen zal de kans dat u binnen het verzekerde bedrag een uitvaart kunt regelen veel groter zijn, naar uw wensen en die van de overleden dierbare. Goedkope Uitvaart Vlaardingen kan dat, zo u wilt, verder afhandelen met de verzekeraar. Met Goedkope Uitvaart Vlaardingen bent u ervan verzekerd dat u voor de dag van de uitvaart duidelijk weet wat de kosten zullen zijn. U zult nooit een onverwacht hoge nota achteraf krijgen. 

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Vlaardingen? Lees hier verder.

Goedkope crematie of begrafenis bij Goedkope Uitvaart Vlaardingen 

Het is niet altijd duidelijk of iemand begraven wilde worden of liever gecremeerd. U kunt zoiets voor zijn voor uw nabestaanden door alvast het intakeformulier in te vullen. Dat is bij Goedkope Uitvaart Vlaardingen geheel vrijblijvend. Het helpt om de zaken die nodig zijn om een uitvaart te regelen op een rijtje te krijgen. Voor nabestaanden en voor uzelf. 

U kunt met Goedkope Uitvaart Vlaardingen uiteraard bij u in de buurt een begrafenis of crematie verzorgen, maar u kunt met pakket Essentie ook kiezen voor een goedkopere variant, waarbij uw uitvaartverzorger de locatie van crematie of begrafenis bepaalt. Hoe u de uitvaart verder vorm wilt geven is geheel aan u. Dit maakt de uitvaart goedkoper, maar niet minder waardig. Alles zal respectvol en volgens de regels plaatsvinden. Het geeft wat ruimte in uw budget om een ander aspect van de uitvaart meer glans te geven: de manier waarop u het geleefde leven van de overledene kunt herdenken. Bijvoorbeeld met een bijeenkomst in een horecagelegenheid waar u of uw dierbare fijne momenten heeft meegemaakt, terwijl de aanwezigen herinneringen delen en nieuwe herinneringen gemaakt worden.

Bespreek vooral al uw wensen, er is bij Goedkope Uitvaart Vlaardingen altijd meer mogelijk dan u dacht. Altijd rekening houdend met het beschikbare budget.

Wilt u een overlijden melden? Of wilt u meer informatie? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Vlaardingen op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Vlaardingen is dag en nacht bereikbaar. 

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-