Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Leeuwarden

“Niemand van de aanwezigen begreep hoe het kon: zo’n mooi, persoonlijk begeleid afscheid, voor dat geld. Natuurlijk kost het wat, maar zoveel minder dan we hadden verwacht. Bedankt Goedkope Uitvaart Leeuwarden!”

Marjolein Steen

Goedkope Uitvaart Leeuwarden

Dat in deze levendige Friese hoofdstad, de grootste van de elf steden en uiteraard het start- en eindpunt van de Elfstedentocht ook wel eens een overlijden te betreuren valt, zal duidelijk zijn. Als een dierbare komt te overlijden moet er in een periode van verdriet van alles geregeld worden. Juist terwijl u iets heel anders aan uw hoofd heeft, moeten allerlei beslissingen genomen worden. Goedkope Uitvaart Leeuwarden wil u die zorg graag uit handen nemen. En door onze duidelijke pakketten en heldere communicatie kunt u ervan overtuigd zijn dat we u ook een financiële zorg uit handen nemen. Een uitvaart hoeft niet duur te zijn, om waardig en respectvol te kunnen zijn. Bekijk onderstaande pakketten en zie wat Goedkope Uitvaart Leeuwarden voor u kan regelen, voor welke prijs. Daarnaast is elke wens van u bespreekbaar en heel veel is mogelijk. 

Hoe kunt u een goedkope uitvaart regelen?

Als een dierbare komt te overlijden, of als u vooraf al het een en ander wilt vastleggen voor uw nabestaanden, dan kunt u bij Goedkope Uitvaart Leeuwarden een intakeformulier invullen. Onze uitvaartverzorger neemt dan zo nodig zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook bellen naar 085 016 0685 of mailen naar info@goedkopeuitvaart.nl.

In onze overzichtelijke pakketten krijgt u al een beeld van de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Daar zult u zien dat onze dienstverlening goedkoper is dan bij veel andere uitvaartondernemers en bij Goedkope Uitvaart Leeuwarden blijft dat ook zo en krijgt u niet achteraf onverwacht extra kosten. Alles wat u kiest is goed, bijna alles is mogelijk. Uw uitvaartverzorger regelt alles professioneel en persoonlijk en naar uw wensen. 

Kosten uitvaart bij Goedkope Uitvaart Leeuwarden.

Natuurlijk bepalen uw eigen keuzes de uiteindelijke prijs. De een wil graag een eenvoudig, intiem afscheid, terwijl iemand anders de voorkeur geeft aan een uitgebreidere uitvaart. Dat verschil in prijs zal duidelijk zijn. Tegelijk zijn er kosten waar u misschien geen rekening mee hield, die toch invloed kunnen hebben op de prijs. Als uw voorkeur bijvoorbeeld uitgaat naar een begrafenis, dan brengen het graf en het onderhoud ervan wat extra kosten met zich mee. Zo heeft elke variant invloed op de totaalprijs. Met behulp van onze overzichtelijke pakketten kunt een idee krijgen hoe keuzes de kosten beïnvloeden. Natuurlijk kan onze uitvaartverzorger u persoonlijk adviseren en samen met u de uitvaart zo organiseren dat de kosten binnen uw budget vallen en uw wensen erin verwerkt zijn. De ervaring, professionaliteit en goede contacten van Goedkope Uitvaart Leeuwarden zullen u steunen in deze voor u zo verdrietige periode. Terwijl u altijd overzicht houdt over de kosten van de uitvaart.

Anderen gingen u voor. Lees hier ervaringen van mensen die eerder gebruik maakten van de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Leeuwarden.

Goedkope crematie bij Goedkope Uitvaart Leeuwarden

Een crematie bij Goedkope Uitvaart Leeuwarden die stijlvol, waardig en goedkoop is. Het kan echt. Ook al regelt u bij ons een budget crematie, u zult uw dierbare niets tekort doen. Misschien denkt u dat het niet mogelijk is voor dat geld, maar het is eerder andersom: Goedkope Uitvaart Leeuwarden laat u niet meer betalen dan het kost, met een kleine marge. Die marge is veel kleiner dan anderen rekenen, maar naar ons idee groot genoeg. Eerlijke prijzen, daar gaat het om.  Met andere woorden: een goedkope crematie is een crematie waar alles goed geregeld wordt, waar misschien wel meer mogelijk is dan u ooit had gedacht. Juist door de vaste lage tarieven van Goedkope Uitvaart Leeuwarden.

Goedkope begrafenis in Leeuwarden

Of u nu kiest voor een van de twee begraafplaatsen in Leeuwarden zelf of een van de andere in de directe omgeving, Goedkope Uitvaart Leeuwarden kan de dienstverlening voor u verzorgen. Uiteraard zijn ook andere locaties mogelijk. De kosten kunnen per begraafplaats verschillen, de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Leeuwarden heeft een vaste prijsstelling. De uitvaartverzorging vanaf het overlijden, tot en met de teraardebestelling, kunt u in de begrafenispakketten van Goedkope Uitvaart Leeuwarden bekijken. Uiteraard zijn uw persoonlijke wensen daarin leidend. U geeft zelf aan wat u wilt en na persoonlijk overleg zal uw uitvaartverzorger de dienstverlening en de kosten duidelijk voor u op een rijtje zetten. Zo zal u nooit voor onverwachte verrassingen komen te staan. Samen met Goedkope Uitvaart Leeuwarden kunt u een uitvaart regelen waar u met een goed gevoel aan kunt terugdenken.

Neem gerust contact op met Goedkope Uitvaart Leeuwarden. U kunt bellen met 085 016 0685 of mailen naar info@goedkopeuitvaart.nl. Ook als u direct een overlijden wilt melden, kunt u 24/7 bij Goedkope Uitvaart Leeuwarden terecht.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-