Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Noordenveld

“Verknocht aan de natuur als onze vader was, hebben we zoveel mogelijk ‘groen’ in zijn uitvaart gebracht, in beeld, geluid (vogelgeluiden zijn soms zelfs nog mooier dan muziek) en bloemen. Fijn dat jullie zo met ons mee hebben gedacht. We zullen nog vaak met een goed gevoel terugdenken.”

– Anne

Goedkope Uitvaart Noordenveld

Wanneer een dierbare komt te overlijden, staat de wereld even stil. Ook in het hoge noorden van Drenthe, grenzend aan Groningen en Friesland. Om dan toch een mooi afscheid te regelen is het prettig geholpen te worden. Liefst door een uitvaartonderneming die niet alleen deskundig en empathisch is, maar ook let op het beschikbare budget. Goedkope Uitvaart Noordenveld is dan een goede keus. Of u nu denkt aan een intiem afscheid thuis, of in een uitvaartcentrum in de buurt, of misschien een op een specifieke locatie die goed past bij de overledene, alles is bespreekbaar en bij Goedkope Uitvaart Noordenveld is bijna alles mogelijk. 

Bekijk onze pakketten voor de mogelijkheden. Bespreek met uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Noordenveld uw wensen en u regelt een afscheid op maat. Neem gerust contact op.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Noordenveld?

Wat een uitvaart kost is afhankelijk van veel aspecten. Uw keuzes bepalen de meeste, de eerste die u maakt is eigenlijk de belangrijkste: die voor Goedkope Uitvaart Noordenveld. Dé uitvaartonderneming die door korte lijnen, weinig overheadkosten en heldere afspraken de kosten laag kan houden. Daarbij is de service van Goedkope Uitvaart Noordenveld goed en zult u achteraf van de aanwezigen complimenten krijgen. Niemand van de aanwezigen zal merken dat u voor een budgetuitvaart koos. Bij Goedkope Uitvaart Noordenveld betaalt u voor wat u afneemt en heeft u ook altijd duidelijk, vooraf, wat u betaalt voor welke dienstverlening. Uitgaand van uw wensen zult u altijd voor de uitvaart precies weten waar u financieel aan toe bent en nooit achteraf voor een onverwacht hoge nota komen te staan. 

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Noordenveld

Het verlies van een dierbare verwerken is al moeilijk genoeg. De ervaring leert dat een mooi passend afscheid helpt. Een afscheid waarbij het leven van de naaste mooi herdacht wordt, herinneringen gedeeld, elkaar troosten bij verdriet. Dat kan op veel manieren en dat hoeft niet altijd veel te kosten. Respect en liefde zijn niet in geld te vangen. En hoe nuchter Drenthenaren misschien ook zijn, een afscheid van het leven van een naaste moet mooi en stijlvol zijn. Een goedkope uitvaart regelen betekent dat u aangeeft wat u wilt en Goedkope Uitvaart Noordenveld zoekt samen met u naar de goedkoopste manier om het te realiseren. 

De pakketten laten al zien dat onze prijzen lager zijn dan gemiddeld. Daarbij is onze service en persoonlijke aandacht al door veel mensen hoog gewaardeerd. Bij Goedkope Uitvaart Noordenveld zijn we ervan overtuigd dat elk mens een mooi afscheid verdient en daar doet rekening houden met het beschikbare budget niets aan af. 

Wilt u weten wat anderen van de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Noordenveld vonden? Bekijk hier hun ervaringen.

Goedkope crematie regelen met Goedkope Uitvaart Noordenveld

Voor een goedkope, complete crematie kunt u goed terecht bij Goedkope Uitvaart Noordenveld. Als u kiest voor een meer aangeklede crematie met dragers, volgauto’s, een plechtigheid met sprekers, muziek, consumpties tijden de condoleance, bent u bij Goedkope Uitvaart Noordenveld ook goedkoper uit dan bij menig andere uitvaartonderneming. Als u kiest de voor goedkoopste optie bij Goedkope Uitvaart Noordenveld zal uw uitvaartleider bepalen naar welk crematorium uw naaste gebracht zal worden. Door de prijsvariatie die er is per gemeente en per crematorium kunt u hierop ook nog het een en ander besparen. Maar Goedkope Uitvaart Noordenveld zal u nooit iets opdringen, uw eigen keuzes zijn bepalend. Wij verzorgen de uitvaart waar dan ook respectvol en waardig. 

Goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart Noordenveld

Of u nu kiest voor een begrafenis op een van de zeven begraafplaatsen van Noordenveld of voor de begraafplaats die Goedkope Uitvaart Noordenveld voor u bepaalt, elke uitvaart zal geheel naar uw wens verlopen. Doordat Goedkope Uitvaart Noordenveld over het algemeen veel lagere tarieven hanteert dan een andere begrafenisonderneming zult u meer kunnen realiseren dan u wellicht voor mogelijk hield. Misschien wilt u een andere kist dan de nette standaardkist, kijkt u dan even op www.goedkoopstegrafkist.nl voor betaalbare alternatieven. Of wellicht komen de bloemen van www.heavenly-flowers.nl ook veel meer binnen uw budget, dan u dacht.

Waar u ook verzekerd bent, u kunt altijd terecht bij Goedkope Uitvaart Noordenveld. Zeer waarschijnlijk zult u met het uitgekeerde bedrag meer realiseren dan u had durven hopen. 

Wilt u een overlijden melden? Of heeft u vragen aan Goedkope Uitvaart Noordenveld? Bel gerust 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. U kunt 24/7 bij ons terecht. 

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-