Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Wijchen

“We hadden nooit kunnen denken dat iets wat zo verdrietig is, toch zo mooi en troostend kon zijn. Dankzij jullie steun en meedenken. Al onze zorgen waren voor niets, het is toch goed gekomen, ook zonder verzekering.”

– Carina

Goedkope Uitvaart Wijchen

Het Kasteel van Wijchen, met de Kasteeltuin en natuurlijk ook de Antonius Abtkerk geven het centrum van Wijchen een karakteristieke uitstraling. Sfeervol en uniek. Zo zal ook een uitvaart zijn, die Goedkope Uitvaart Wijchen voor u of uw overleden dierbare kan regelen. Als u zich hier komt oriënteren op een uitvaartondernemer dan kan het u helpen, na het bekijken van de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart Wijchen in de pakketten, om vrijblijvend een intakeformulier in te vullen. Prettig voor de nabestaanden, en ook handig om inzicht te krijgen in wat er allemaal aan keuzes zijn bij een uitvaart. 

Bekijk hier de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart Wijchen, met de bijbehorende tarieven. 

Helder en overzichtelijk, maar uiteraard kunt u als er vragen zijn altijd contact opnemen met Goedkope Uitvaart Wijchen.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Wijchen?

Elke uitvaart is uniek en dat komt door persoonlijke keuzes. Elke keuze heeft invloed op de prijs, vandaar dat de prijs van een uitvaart niet zomaar aan te geven is. Bij Goedkope Uitvaart Wijchen is het wel zo dat in de pakketten duidelijk en helder wordt aangegeven wat elke keuze kost. En de totale kosten zult u ook altijd voor de dag van de uitvaart weten. U krijgt nooit een onverwachte nota achteraf. Natuurlijk maken de persoonlijke voorkeuren de uitvaart ook wel zo mooi. En niet alles staat in de pakketten. Kiest u bijvoorbeeld een andere kist dan de nette standaardkist, dan zult u een meerprijs kunnen verwachten. Bij www.goedkoopstegrafkist.nl zult u wel betaalbare alternatieven van hoge kwaliteit kunnen kiezen en ook hiervan is de prijs direct duidelijk. Als u bloemen wilt bestellen kunt u dat bijvoorbeeld betaalbaar doen bij www.heavenly-flowers.nl. Rouwboeketten in diverse vormen en kleuren, en uiteraard allemaal vers.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Wijchen 

Als een dierbare komt te overlijden, komt er van alles op u af. Er moeten allerlei keuzes gemaakt worden. Een van de eerste keuzes is de uitvaartonderneming. U kunt de uitvaartondernemer bellen die op de polis staat, maar u bent dat niet verplicht. U bent vrij om te kiezen voor bijvoorbeeld Goedkope Uitvaart Wijchen, waarmee u kiest voor goede, persoonlijke dienstverlening tegen een eerlijk tarief. De kans is aanmerkelijk groter dat u binnen de uitkering van de uitvaartpolis uw wensen kunt laten uitvoeren. 

Vanaf het verzorgen van de overledene, het kisten, vervoeren, de kaarten, bloemen, opbaren, rouwbezoeken tot en met de uiteindelijke uitvaart. Goedkope Uitvaart Wijchen kan alles voor u regelen, rekening houdend met uw beschikbare budget. Zodat u niet voor financiële tegenslag komt te staan. 

Benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Wijchen? Lees hier verder.

Goedkope crematie of begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart Wijchen

Een crematie in het nabijgelegen Crematorium Waalstede kan Goedkope Uitvaart Wijchen voor u regelen. Dat kan ook overal in Nederland waar u maar wilt. Het kan zijn dat het voor nabestaanden prettiger is om een locatie elders in Nederland te kiezen voor de crematie. Datzelfde geldt ook voor de begrafenis. Die kan uiteraard plaatsvinden op een van de begraafplaatsen in de omgeving van Wijchen, maar ook bijvoorbeeld op de begraafplaats die Goedkope Uitvaart Wijchen voor u bepaalt. In pakket Essentie kan zowel voor een crematie als voor begrafenis de locatie worden aangewezen. Dat kan u enorm schelen in de kosten, terwijl het respect en de waardigheid waarmee de laatste weg van uw dierbare wordt begeleid even groot is. Ook de regels zijn overal gelijk. Het is zo dat elke begraafplaats en elk crematorium eigen tarieven kan rekenen, die lopen dus nogal uiteen. 

Waar u ook voor kiest, Goedkope Uitvaart Wijchen zal uw wensen volgen en samen met u een uitvaart realiseren die past bij het geleefde leven van uw overleden dierbare en past binnen het beschikbare budget. 

Wilt u een overlijden melden, of heeft u vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Wijchen op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Wijchen is dag en nacht bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 979,-

€ 2.999,-

€ 4.199,-

€ 1.999,-

€ 2.349,-

€ 3.299,-