Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Coevorden

“Toen de uitvaartondernemer op de polis ‘s nachts geen gehoor gaf, belde ik jullie. Ik had niet beter kunnen treffen! Ik voelde direct jullie persoonlijke aandacht. Dank voor jullie rust en steun. En fijn dat jullie het met de verzekering allemaal hebben geregeld voor me.”

– Annelies G.

 

Goedkope Uitvaart Coevorden

Coevorden is een stad, maar lijkt een dorp. Door de intieme sfeer en de gemoedelijkheid krijgt het in het magische Drenthe een andere grootsheid. Zo kan een afscheid van een dierbare ook voelen als het goed en liefdevol georganiseerd wordt. Goedkope Uitvaart Coevorden is een uitvaartonderneming waarmee u ook met een klein budget een groots afscheid kunt regelen. Natuurlijk is het aan u wat u wilt besteden, maar zaken als liefde en respect zijn niet in geld uit te drukken. Een mooi afscheid kan echt betaalbaar zijn.

Bekijk in de pakketten van Goedkope Uitvaart Coevorden de mogelijkheden. Bespreek uw wensen vervolgens met uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Coevorden en samen regelt u het afscheid dat u voor ogen heeft. Neem vrijblijvend contact op met Goedkope Uitvaart Coevorden.

 

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Coevorden?

Omdat een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Coevorden goed geregeld wordt, met respect voor uw wensen en duidelijkheid over de kosten. Onze goede contacten, korte lijnen en heldere afspraken met leveranciers kan onze uitvaartverzorger voor u een goedkope uitvaart regelen die past binnen uw budget en een eerbetoon is aan het leven van uw dierbare. 

Op het moment dat een leven eindigt, staat voor de omgeving ook de wereld even stil. Toch moet er van alles geregeld worden. Goedkope Uitvaart Coevorden neemt u die zorg uit handen en regelt alles wat nodig en wat u wenst. Van het verzorgen van  de overledene, het kisten, opbaren, vervoer, tot en met de dag van het definitieve afscheid. Alles is bespreekbaar; met onze ideeën en suggesties zult u uiteindelijk het afscheid zo geregeld zien, dat het past bij uw wensen en die van de overledene. Tegelijk wordt er altijd rekening gehouden met uw budget.

 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Coevorden?

Goedkope Uitvaart Coevorden hanteert pakketten waarmee u al snel inzicht krijgt in de verschillende mogelijkheden. Tegelijk ziet u ook dat er heel veel keuzes te maken zijn. En elke keuze heeft een prijs. Dus is onmogelijk om direct te zeggen wat een crematie of begrafenis precies kost, het zijn uw wensen die de prijs uiteindelijk bepalen. Een uitvaart die past bij het leven van uw dierbare en die u helpt om het verlies beter te verwerken. 

Goedkope Uitvaart Coevorden is altijd duidelijk over de kosten en zal u bij elke keuze die u maakt vertellen wat de gevolgen ervan zijn en eventueel alternatieven bieden als het toch iets te veel van het goede wordt. Ons doel is hetzelfde: een mooi afscheid waar u een blijvend mooie herinnering aan heeft. 

Velen hebben de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Coevorden al ervaren. Leest u hier de beoordelingen van onze klanten.

 

Goedkope begrafenis regelen in Coevorden

Of u ervoor kiest om uw dierbare te laten begraven op de algemene begraafplaats van Coevorden of voor de begraafplaats die is inbegrepen in ons voordeligste pakket, wij verzorgen de uitvaart respectvol en waardig. Het is aan u wat u belangrijk vindt, dat is voor iedereen anders. Wij bieden u verschillende opties waaruit u de begrafenis naar uw wensen kunt samenstellen. De een wil bijvoorbeeld ook een bijzondere grafkist, terwijl de ander de nette, standaard inbegrepen kist mooi vindt. U kunt bij www.goedkoopstegrafkist.nl kijken naar de mogelijkheden op dit gebied, tegen de laagste tarieven. 

Kijkt u ook eens op www.heavenly-flowers.nl voor prachtige, verse rouwboeketten die ook nog goed betaalbaar zijn.

 

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart Coevorden.

Een goedkope crematie is bij Goedkope Uitvaart Coevorden een crematie die goed verzorgd is en persoonlijk geregeld, en minder kost dan u waarschijnlijk had verwacht. Als u ervoor kiest Goedkope Uitvaart Coevorden het afscheid van uw dierbare te laten verzorgen, kunt u ervan verzekerd zijn dat het respectvol gebeurt en dat niemand van de aanwezigen zal denken dat u heeft gekozen voor een budget crematie. Elk mens heeft recht op een mooi afscheid van dit leven. Goedkope Uitvaart Coevorden denkt hierover graag met u mee. 

 

Heeft u nog vragen, of wilt u direct een overlijden melden? Bel gerust 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl.

Goedkope Uitvaart Coevorden is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-