Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Overbetuwe

“Je komt opeens voor moeilijke beslissingen en we zijn door Goedkope Uitvaart Overbetuwe daarin goed ondersteund. Niet opdringerig, heel rustig en goed luisterend naar onze wensen. Alles is heel goed gegaan, en daar zijn we heel blij mee.”

Familie O.

Goedkope Uitvaart Overbetuwe

Of u nu uit Elst, Heteren of Valburg komt, voor iedereen staat Goedkope Uitvaart Overbetuwe klaar. Als een dierbare komt te overlijden komt er van alles op u af. Misschien heeft u al vooraf het afscheid besproken met elkaar, maar meestal is dat een onderwerp dat uitgesteld wordt. Tot het moment daar is en de nabestaanden zelf moeten bedenken wat past bij hun naaste. Als u deze pagina juist bezoekt om informatie te vergaren, kunt u ook alvast, geheel vrijblijvend een intakeformulier invullen. Zo kunt u alles wat nodig is voor het regelen van een uitvaart alvast op een rijtje zetten. Als u wel al een afscheid moet gaan organiseren, neem dan gerust contact met Goedkope Uitvaart Overbetuwe op, maar bekijk eerst even onze pakketten.
In onze pakketten vindt u een aantal mogelijkheden met bijbehorende tarieven. Mocht u andere wensen hebben, dan is dat altijd bespreekbaar. U zult zo snel mogelijk de kosten daarvan weten, altijd voor de uitvaart zelf.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Overbetuwe?

Een groot deel is afhankelijk van uw eigen keuzes. Te beginnen met uw uitvaartondernemer. Als er een verzekering is, bent u niet verplicht het nummer te bellen dat op de polis staat. Het staat u vrij zelf een andere uitvaartonderneming te kiezen. Goedkope Uitvaart Overbetuwe zal zeer waarschijnlijk meer voor u kunnen doen voor het uitgekeerde bedrag. Onze tarieven zijn lager en bovendien zult u bij Goedkope Uitvaart Overbetuwe altijd weten wat u betaalt voor welke diensten. Helder en overzichtelijk, en altijd vóór de uitvaart zelf.
Een uitvaart bestaat uit diverse onderdelen die elk een eigen prijs hebben. Het verzorgen van de overledene, wel of niet opbaren, thuis of in ons uitvaartcentrum of op een andere locatie. Rouwbezoeken aan de overledene in de dagen na het overlijden, kaarten, bloemen, de keuze van de grafkist. Er komt heel wat bij kijken, allemaal keuzes moet worden gemaakt. Kijk voor goedkope alternatieven ook eens op www.heavenly-flowers.nl voor mooie rouwboeketten en bij www.goedkoopstegrafkist.nl voor een alternatief voor de standaard kist geleverd bij onze pakketten.
Elke keuze heeft zijn prijs, vandaar dat we niet exact kunnen vertellen wat een uitvaart kost. Maar bij Goedkope Uitvaart Overbetuwe kunt u ervan overtuigd zijn dat u niet meer betaalt dan nodig is en dat u het totale bedrag altijd zult weten voor de dag van de uitvaart.
Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Overbetuwe? Lees hier hun commentaren. 

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Overbetuwe

Met een goedkope uitvaart bedoelt Goedkope Uitvaart Overbetuwe dat u betaalt voor wat u zelf kiest, tegen een redelijk bedrag. En dat u niet ‘gedwongen’ wordt bepaalde keuzes te maken onder het mom van respect en waardigheid, die anderen u voorhouden. Het gaat hier om een afscheid van een dierbare. En wie weet er nu beter wat past bij de overledene dan u, en de andere nabestaanden? Uw wensen en die van de overledene voor zover bekend, zijn voor Goedkope Uitvaart Overbetuwe het belangrijkst.
Goedkope Uitvaart Overbetuwe adviseert u waar u wilt en laat u ook met rust wanneer u dat wilt. U kunt altijd terecht voor vragen, uw uitvaartverzorger zal graag met u meedenken en suggesties geven, maar u blijft degene die beslist. Uw wensen en uw beschikbare budget zijn voor ons leidend.

Crematie of begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart Overbetuwe

Of u kiest voor de RK begraafplaats in Elst of straks de nieuwe begraafplaats in Zetten, Goedkope Uitvaart Overbetuwe kan de begrafenis voor u regelen. Datzelfde geldt voor een crematie in Bemmel of Heteren, die ook binnenkort kan plaatsvinden. Maar Goedkope Uitvaart Overbetuwe kan ook de begrafenis of crematie elders laten plaatsvinden, tegen een lager tarief. Elke gemeente en zelfs elk crematorium hebben andere prijzen, terwijl de regels wel overal hetzelfde zijn. Als u kiest voor het pakket Essentie kiest u voor de goedkoopste optie zonder aan waardigheid in te leveren. Het is alleen net waar u wilt dat uw dierbare begraven wordt. En wat u wilt is altijd leidend voor Goedkope Uitvaart Overbetuwe.
Heeft u nog vragen of wilt u een overlijden melden? Bel met Goedkope Uitvaart Overbetuwe op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. We zijn dag en nacht bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-