Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Driehuis

“Mijn man wilde niet dat er veel geld uitgegeven werd aan zijn uitvaart. Samen met jullie hebben we hem toch zo’n mooi afscheid kunnen geven, dat mensen ons achteraf complimenten gaven. Goedkope Uitvaart Driehuis bedankt!”

Rita de J. 

 

Goedkope Uitvaart Driehuis

Terwijl Driehuis bekend is vanwege crematorium Westerveld, is dit mooie dorp een heerlijke plek om op te groeien en oud te worden. Vlakbij het strand en de duinen, aan een bos met buitenplaatsen als Beeckestijn, kan men er een mooi leven hebben. Helaas komt aan elk leven een einde. Voor de een wat vroeger dan voor de ander, en voor de een onverwachts terwijl de ander het al een tijdje ziet aankomen. Als het zover is reageert iedereen anders, de een gaat direct van alles regelen, de ander voelt zich verlamd. Een uitvaartonderneming zoals Goedkope Uitvaart Driehuis kan u helpen. Luisterend naar uw wensen, denkt uw uitvaartverzorger met u mee. Zo kunt u de uitvaart regelen die u voor uw dierbare in gedachten heeft.

 

In overzichtelijke pakketten tonen we u hier de mogelijkheden en bijbehorende tarieven. U kunt naar wens van alles aanpassen, uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Driehuis helpt u waar u wilt.

 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Driehuis?

U kunt een uitvaart zo duur maken als u zelf wilt, maar als u het betaalbaar wilt houden bent u bij Goedkope Uitvaart Driehuis aan het goede adres. Daar weet u ook precies waar u voor betaalt. Er zijn veel zaken waar u aan moet denken: de verzorging van de overledene, het kisten, het vervoer, rouwkaartjes, de plechtigheid, en de keuze voor crematie of begrafenis. Elke keuze heeft een eigen prijskaartje. Bij Goedkope Uitvaart Driehuis is die ook helder en u kunt elke keuze zelf maken. Niemand dwingt u tot een keuze die u niet nodig vindt, maar door sommige uitvaartondernemingen als hoogst respectvol wordt gezien. Respect en waardigheid krijgt u er bij ons voor niets bij, dat is vanzelfsprekend. U bepaalt zelf wat voor u en de andere nabestaanden de beste manier is om afscheid te nemen van uw dierbare. Juist door onze open manier van werken zult u merken dat uw wensen voor een mooi afscheid bij Goedkope Uitvaart Driehuis minder kosten dan u wellicht vooraf had kunnen bedenken. 

 

Vele anderen maakten al gebruik van de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Driehuis.

Lees hier hun ervaringen.

 

Goedkope crematie regelen met Goedkope Uitvaart Driehuis

Als u of een naaste komt te overlijden in Driehuis, is Westerveld niet het enige crematorium waar u terecht kunt. Er zijn alternatieven die net zo respectvol en volgens precies dezelfde regels plaatsvinden, maar veel goedkoper zijn. Zo kunt u misschien besluiten het beschikbare geld anders te besteden: bijvoorbeeld aan een mooie plechtigheid op een bijzondere locatie, met beeld, muziek eventueel wat hapjes en drankjes. Om gezamenlijk het leven van de overledene goed te herdenken en herinneringen te delen, mooie momenten boven te halen. Bij Goedkope Uitvaart Driehuis kunt u wellicht alles doen wat u in gedachten heeft, want de kosten liggen aanzienlijk lager dan bij andere uitvaartondernemers. Hoe dat kan? Goedkope Uitvaart Driehuis rekent alleen wat u van ons afneemt en hoeveel dat is zullen we u altijd vooraf laten weten. 

 

Goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart Driehuis 

Driehuis beschikt over meerdere begraafplaatsen, maar voor welke laatste rustplaats u ook kiest, Goedkope Uitvaart Driehuis zal de kosten van die keuze direct helder voor u maken.

Als u kiest voor ons pakket Begrafenis Essentie dan zal Goedkope Uitvaart Driehuis, voor dit tarief, zelf een begraafplaats bepalen. Natuurlijk kunt u zelf de begraafplaats kiezen tegen een vooraf duidelijke meerprijs. Kiest u voor pakket Begrafenis Compleet krijgt u daarbij ook een aula en condoleanceruimte tot uw beschikking. Het is in alle gevallen zo dat de pakketten een richtlijn zijn, waarmee u een duidelijk beeld krijgt van waar u tussen kunt kiezen. Daarbij maakt u altijd zelf een uitvaart op maat, samen met uw uitvaartbegeleider van Goedkope Uitvaart Driehuis. Elk afscheid is uniek, zoals elk mens uniek is. 

 

Als u vooraf een uitvaart wilt regelen bij Goedkope Uitvaart Driehuis, dan kunt u ook vrijblijvend dit intakeformulier invullen. Dan kan prettig zijn voor uw nabestaanden, zo weten ze beter wat uw wensen zijn. 

Heeft u nog vragen aan Goedkope Uitvaart Driehuis of wilt u direct een overlijden melden? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Driehuis: 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-