Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Stadskanaal

“Als kort na elkaar zowel je vader als je moeder overlijdt, heb je veel te verstouwen. Mijn vader was heel tevreden zoals alles geregeld was toen mijn moeder overleden was, dus hij wilde hetzelfde. En wij voelden ons ook de tweede keer weer goed gesteund.”

– Arianne

Goedkope Uitvaart Stadskanaal

Of u nu uit Parkwijk komt, Maarsveld of Maarsstee, of aan het Stadskanaal zelf woont, uw band met Stadskanaal kan sterk zijn. Als u hier al uw leven lang woont wilt u hier misschien ook na uw overlijden blijven. Bij Goedkope Uitvaart Stadskanaal kunt u dat geheel vrijblijvend alvast ‘vastleggen’ via ons intakeformulier. Mocht u deze site bezoeken omdat u al een afscheid moet organiseren voor een dierbare, bent u bij Goedkope Uitvaart Stadskanaal bij het goede adres. Lokaal betrokken, persoonlijk en betaalbaar zullen we het afscheid voor u regelen. Naar uw wensen en binnen het beschikbare budget. 

Bekijkt u alvast de pakketten om een beeld te krijgen van de mogelijkheden en de daarbij behorende tarieven. Neem bij vragen gerust contact op met Goedkope Uitvaart Stadskanaal.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Stadskanaal?

Onze pakketten geven heldere tarieven bij de dienstverlening die Goedkope Uitvaart Stadskanaal voor u kan verrichten. Uw eigen keuzes zijn uiteindelijk wel bepalend voor de totaalprijs. Een belangrijke eerste keuze is die voor de uitvaartonderneming zelf. Als er een uitvaartpolis is staat daar vaak een telefoonnummer op. Het lijkt vaak of u verplicht bent die te bellen en dat is niet zo. U bent geheel vrij hierin een eigen keuze te maken. Dat scheelt u niet alleen in de kosten – u zult waarschijnlijk uw wensen binnen het uitgekeerde bedrag kunnen realiseren – maar u krijgt meer inzicht in de keuzes die u maakt. Zo weet u waar u voor kiest en bij Goedkope Uitvaart Stadskanaal weet u de kosten altijd vooraf, dus niet pas na de crematie of begrafenis. Onze uitvaartverzorger zal u zo begeleiden dat u precies weet welke keuze welke kosten opleveren. Bij Goedkope Uitvaart Stadskanaal zult u nooit een onverwacht hoge nota achteraf ontvangen. 

U kunt voor meer informatie ook eens kijken op www.kostenuitvaart.nl.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Stadskanaal? Lees hier verder. 

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Stadskanaal

Bij Goedkope Uitvaart Stadskanaal regelt u een uitvaart die niet alleen goed geregeld is, maar ook met respect voor de overledene, voor uw wensen en duidelijkheid over de kosten. Door goede contacten, korte lijnen en heldere afspraken met leveranciers kan Goedkope Uitvaart Stadskanaal een budget uitvaart op maat voor u regelen. Op het moment dat iemand komt te overlijden spelen er allerlei emoties mee, dan valt het regelen van een mooi uitvaart niet altijd mee. Goedkope Uitvaart Stadskanaal neemt u uit handen wat u liever niet zelf doet en laat u in alle rust zelf regelen wat u wilt. Vanaf het verzorgen van de overledene, het kisten, opbaren, vervoer, toten met de dag van het definitieve afscheid. Uw persoonlijke uitvaartverzorger bespreekt alles met u, zal suggesties doen die wellicht meer van uw wensen mogelijk maken en u zult altijd vooraf weten wat de kosten zijn per dienstverlening. Zo kunt u elke keuze bewust maken. In alle rust. Het doel van Goedkope Uitvaart Stadskanaal is dat u een uitvaart kunt regelen waar u naderhand met een warm gevoel aan kunt terugdenken. Dat helpt u bij het verwerken van het verlies.

Crematie of begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart Stadskanaal

U kunt met Goedkope Uitvaart Stadskanaal een uitvaart regelen die past bij uw beschikbare budget. In alle pakketten bieden we dienstverlening aan die respectvol en waardig zal zijn. Van de goedkoopste (Essentie – waarbij uw uitvaartverzorger de locatie van crematie of begrafenis bepaalt) tot en met de duurste (Compleet- waarbij u binnen uw regio vrij bent in de keuze van de locatie). We bieden dit onderscheid aan omdat voor elk persoon het beschikbare budget anders is en ook de voorkeuren kunnen verschillen. De een vindt een mooi afscheid een afscheid waarin gebruik gemaakt wordt van een aula in een uitvaartcentrum in de buurt (zie ook www.crematoriuminstadskanaal.nl), de ander vindt de kist erg belangrijk (kijk daarvoor ook eens op www.goedkoopstegrafkist.nl) en weer een ander wil graag tijdens een condoleance in een bijzondere locatie met een hapje en een drankje het leven van de overledene herdenken.

Iedereen is vrij om te kiezen wat goed voelt. Bij Goedkope Uitvaart Stadskanaal bent u dat ook echt. Bespreek al uw wensen en samen met uw persoonlijke uitvaartleider zult u een mooi afscheid realiseren.

Wilt u een overlijden melden? Of wilt u wat meer informatie? Bel met Goedkope Uitvaart. Stadskanaal 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Stadskanaal is dag en nacht bereikbaar. 

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-