Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Uden

“We hebben de uitvaart van mijn vader door Goedkope Uitvaart Uden laten regelen en nu mijn moeder ook is overleden, vervullen we haar wens door het op dezelfde manier te laten doen. Voor ons voelde het ook vertrouwd, dat gaf ons rust. En het was weer goed geregeld.”

– Annelies

Goedkope Uitvaart Uden

Uden staat bekend als ‘de groene parel’, waarbij alles met elkaar in harmonie is; de huizen, de straten, de voortuinen. Een ‘vlek’ in Noord-Brabant met stadse en dorpse kenmerken. Ideaal voor een mooi leven, maar toch kan ook hier aan een leven een einde komen. Nu u dit leest, bent u zich wellicht aan het voorbereiden op het regelen van een uitvaart, of is er net een dierbare van u overleden. Goedkope Uitvaart Uden kan u hierbij in alle rust bijstaan, lokaal betrokken, luisterend naar uw wensen en daarbij rekening houdend met uw beschikbare budget. 

Bekijk de overzichtelijke pakketten waarmee u een beeld krijgt van de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart Uden. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. 

En als u alvast uw uitvaartwensen geheel vrijblijvend wilt vastleggen, vul dan het intakeformulier in.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Uden

Als een dierbare komt te overlijden, spelen er allerlei emoties een rol. Terwijl er dan ook van alles geregeld moet worden, lukt het de een om direct tot actie te komen, de ander is totaal verlamd. Eigenlijk is het enige dat u nu moet doen de juiste keuze maken voor een uitvaartonderneming. U bent niet verplicht om degene te bellen die op de uitvaartpolis staat, ook al wordt die indruk wel gewekt. U bent vrij om hierin een eigen keuze te maken. Als u een mooi, passend afscheid wilt organiseren en niet teveel wilt betalen bent u bij Goedkope Uitvaart Uden aan het goede adres. 

Vanaf het verzorgen van de overledene tot en met de uiteindelijke uitvaart zal uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Uden u begeleiden waar u wilt en zal u met rust laten bij wat u liever zelf organiseert. Uw wensen zijn te allen tijde leidend.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Uden?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Met onze heldere pakketten krijgt u een overzicht van de mogelijkheden met daarbij de tarieven. Natuurlijk kunt u vanalles aanpassen en wijzigen en bij Goedkope Uitvaart Uden weet u ook direct wat dat dan voor financiële gevolgen zal hebben. Als u kiest voor een afscheid in intieme huiselijke kring, zult u minder kosten hebben dan als u voor een groot gezelschap een plechtigheid en condoleance organiseert in een uitvaartcentrum. Ook de keuze voor een begrafenis of een crematie geeft een verschil in kosten, hoewel bij Goedkope Uitvaart Uden ook bij een begrafenis de kosten mee zullen vallen. Door eerlijk te zijn over de prijzen, en u niet te laten betalen voor diensten die we u niet leveren is Goedkope Uitvaart Uden een stijlvolle uitvaartondernemer die goedkoper is dan menig bekendere organisatie. 

Kijk ook op www.kostenuitvaart.nl voor meer informatie.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Uden? Lees hier verder.

Goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart Uden

Als uw dierbare heeft aangegeven na het overlijden begraven te willen worden, kunt u met Goedkope Uitvaart Uden uiteraard terecht bij elke begraafplaats van uw voorkeur. Als u bijvoorbeeld kiest voor begraafplaats Bronkhorstsingel zal Goedkope Uitvaart Uden u begeleiden. Het kan ook zijn dat de keuze niet zo duidelijk is, of dat het voor u niet van belang is op welke begraafplaats de begrafenis zal plaatsvinden. Dan kunt u bij Goedkope Uitvaart Uden ook kiezen voor pakket Essentie, waarbij de begraafplaats door uw uitvaartverzorger wordt bepaald. Begraafplaatsen hanteren namelijk door heel Nederland verschillende tarieven, ook per gemeente kunnen de kosten voor begraven verschillen. Hiermee kunt u dus, mocht dat voor u ook goed voelen, een besparing doen waarmee u wellicht de uitvaart, de plechtigheid en condoleance, uitgebreider doen dan verwacht. Het herdenken van het geleefde leven helpt heel goed bij het verwerken van verlies. Een mooi, passend afscheid geeft u en de andere nabestaanden een mooie herinnering om met een warm gevoel aan te kunnen terugdenken.

Goedkope crematie regelen met Goedkope Uitvaart Uden

De kosten van een crematie zijn, net als bij begraven, per gemeente verschillend en ook per crematorium. Terwijl de regels en de waardigheid waarmee het cremeren plaatsvindt overal gelijk zijn. Dit kan voor u in kosten kunnen schelen als Goedkope Uitvaart Uden voor u de locatie bepaalt. Natuurlijk kan Goedkope Uitvaart Uden voor u ook een crematie organiseren in het crematorium in Uden zelf. Uw wensen zijn leidend en ook als u bijvoorbeeld liever het afscheid thuis of in een lokale kroeg wilt laten plaatsvinden, denkt Goedkope Uitvaart Uden met u mee. Onze ervaring en drive om het afscheid zo passend mogelijk te maken helpen om u allerlei suggesties te geven, en flexibel te blijven. Bij alles wat u kiest zult u bij Goedkope Uitvaart Uden altijd voor de uitvaart zelf weten wat de kosten zijn. 

U kunt ook even kijken op www.crematoriuminuden.nl

Wilt u een overlijden melden, of heeft u nog vragen, bel met Goedkope Uitvaart Uden op nummer 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Uden is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 979,-

€ 2.999,-

€ 4.199,-

€ 1.999,-

€ 2.349,-

€ 3.299,-