Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Ede

“De uitvaart van onze moeder is keurig geregeld, het was een mooie dag. De betrokkenheid van Goedkope Uitvaart Ede heb ik als heel prettig ervaren. Ook fijn dat jullie ook echt bereikbaar zijn voor vragen, ook ‘s avonds.”

Frieda V.

Goedkope Uitvaart Ede

Bent u op zoek naar een uitvaartonderneming aan wie u de uitvaart van uw naaste kunt toevertrouwen? Elke uitvaartondernemer zal dan zeggen de beste te zijn. Dat kan Goedkope Uitvaart Ede ook doen. Maar het belangrijkste is dat u zichzelf goed voelt bij de manier van aanpak. Als u voelt dat er echt naar u geluisterd wordt, dat u niet betaalt voor dingen die u niet gevraagd heeft, dat er duidelijk naar een passende oplossing gezocht worden als uw wensen even buiten de ‘standaard’ vallen, pas dan heeft u de juiste uitvaartondernemer in de arm genomen. 

Bekijk onze mogelijkheden in deze pakketten en weet dat bij Goedkope Uitvaart Ede alles bespreekbaar is en bijna alles mogelijk. Vooraf zult u weten wat uw keuzes zullen gaan kosten. Helder en duidelijk. Zo werkt Goedkope Uitvaart Ede.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Ede

Wat een uitvaart kost hangt af van uw persoonlijke keuzes. De keuze tussen een crematie en een begrafenis geeft al een andere prijs. Daarbij kunt u kiezen voor een andere kist dan de keurig standaard kist die in alle pakketten inbegrepen is. Dat kunt u het beste doen op www.goedkoopstegrafkist.nl, voor betaalbare topkwaliteit. Of u kiest voor opbaring thuis, of dat de kist in ons uitvaartcentrum bewaard wordt, of een intiem afscheid of een uitgebreide plechtigheid met dragers en volgauto’s. Alles zal een andere totaalprijs geven. Bij Goedkope Uitvaart Ede is het alleen zo dat u vooraf weet wat elke keuze kost en niet pas -onverwacht hoger – na de uitvaart. Een liefdevolle, warme uitvaart zit hem niet in de kosten, dat kan net zo goed een goedkope uitvaart zijn. Een mooie uitvaart van Goedkope Uitvaart Ede.

Er zijn veel klanten die hun ervaringen met Goedkope Uitvaart Ede delen. Lees ze hier.

Goedkope Uitvaart Ede regelt een goedkope crematie

Een crematie kunt u zo duur maken als u zelf wilt. Het belangrijkste is dat u zich er goed bij voelt – voor zover dat kan in tijden van verdriet – maar dat u voelt dat het past bij uw dierbare. Dat dit afscheid echt eer bewijst aan het leven van de overledene. Of u nu zelf aanwezig bent bij de crematie zelf of niet, of u het afscheid in een aula van een crematorium bij u in de buurt organiseert of liever thuis een intiem afscheid. Alles kan en alles mag. U kunt ook zaken zelf regelen als u dat liever wilt. U kunt de verzorging van de overledene aan ons overlaten, samen met ons doen, of zelfstandig. Het is uw keuze. Bij Goedkope Uitvaart Ede erkennen we uw verdriet en begrijpen we dat u degene bent die de herinnering nog jaren meedraagt. Daarvan willen we allemaal dat die mooi en helend is.

Goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart Ede

Waar u ook verzekerd bent, u bent altijd vrij om uw eigen begrafenisondernemer te kiezen. Ook al staat er op de polis een nummer dat u moet bellen, dat bent u niet verplicht. Waar u of uw dierbare ook begraven wilt worden, in de Veluwse Vallei of elders, Goedkope Uitvaart Ede kan u bijstaan. Van de pakketten van Goedkope Uitvaart Ede is de goedkoopste deels zo goedkoop omdat wij de begraafplaats aangeven. Mocht u die toch liever zelf bepalen, kan dat altijd. De meerprijs zal uw uitvaartbegeleider van Goedkope Uitvaart Ede direct met u communiceren. Wat u ook wilt, of wat uw naaste ook had gewild, leg uw vragen voor en uw uitvaartverzorger denkt met u mee. Voor hem of haar is dit dagelijks werk, zonder dat het routine wordt. Maar maak gebruik van de ervaring van Goedkope Uitvaart Ede en regel de begrafenis zoals u die voor ogen ziet. Geheel naar wens, en binnen het beschikbare budget. 

Heeft u nog vragen of wilt u direct een overlijden melden, bel vrijblijvend met Goedkope Uitvaart Ede. Telefoonnummer: 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaartede.nl

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-