Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Steenwijkerland

“Keurig netjes werden al onze vragen beantwoord. Jullie zijn heel transparant over alles, ook over de kosten. Alles werd geregeld zoals we hadden afgesproken. We kunnen het aanraden voor iedereen die een uitvaartondernemer nodig heeft.”

Familie G.

Goedkope Uitvaart Steenwijkerland

In de kop van Overijssel, het Land van Vollenhove ligt Steenwijkerland. Met prachtige natuur in de Weerribben-Wieden of de uitgestrektheid van de groene akkers, is het een gebied om je leven lang te willen blijven. Heel begrijpelijk als iemand de voorkeur aangeeft ook na het overlijden hier te willen blijven. Als u een afscheid wilt regelen voor iemand die net is overlijden kan Goedkope Uitvaart Steenwijkerland hier goed bij helpen. Mocht u deze site bezoeken omdat u vooraf een en ander wilt regelen kunt u dat ook geheel vrijblijvend doen. Vul dit intakeformulier in en alles is genoteerd en geordend, zonder dat het u of uw nabestaanden tot iets verplicht. Het is belangrijk dat uw wensen duidelijk zijn en dat Goedkope Uitvaart Steenwijkerland met die wensen in het achterhoofd voor u een afscheid kan regelen die past bij u, bij de overledene en bij het beschikbare budget. 

Bekijk onze pakketten om een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijkheden en de daarbij behorende tarieven. Heeft u vragen of wilt u uw wensen bespreken neem dan gerust contact op met Goedkope Uitvaart Steenwijkerland.

Wat kost een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Steenwijkerland?

Het zijn vooral uw persoonlijke keuzes die de kosten van een uitvaart bepalen. Elke keuze heeft een eigen prijskaartje. De eerste en eigenlijk de belangrijkste is de keuze voor de begrafenisondernemer. Als er een uitvaartpolis is staat daar meestal een telefoonnummer op dat u kunt bellen, maar dat bent u niet verplicht. Bekijk gerust andere mogelijkheden, die zullen u zeker kosten schelen. Bij Goedkope Uitvaart Steenwijkerland zult u meer kunnen realiseren van uw wensen binnen het uit te keren bedrag. Door transparant te zijn over de kosten en de geleverde diensten houdt u zelf inzicht in de kosten. Uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Steenwijkerland zal u ook bij elke keuze duidelijk vertellen wat dat voor de uiteindelijke nota zal betekenen. En als dat net iets te duur wordt, zullen u alternatieven geboden worden, waarmee u toch het afscheid zo kunt realiseren als u wilt. 

Waarom een uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Steenwijkerland?

Als u een uitvaart regelt met Goedkope Uitvaart Steenwijkerland, zult u een afscheid regelen dat mooi, passend en stijlvol is en ook nog zonder dat de kosten te hoog oplopen. Respect is niet uit te drukken in geld. Mooie woorden en muziek zeggen veel meer dan allerlei poespas waarvan een uitvaartondernemer u zegt dat het respect uitdrukt. Goedkope Uitvaart Steenwijkerland heeft kennis van alle tradities die passen bij elke geloofsovertuiging, maar als u een persoonlijke traditie heeft dan is die voor ons net zoveel waard. Het gaat hier om een dierbare van u, die u een mooi afscheid wilt geven. Dat is voor ons het belangrijkste. Uw wensen zijn leidend voor Goedkope Uitvaart Steenwijkerland. En als u dan bijvoorbeeld liever een andere  grafkist wilt dan de in het pakket opgenomen kist, kijkt u dan een voor een betaalbaar alternatief op www.goedkoopstegrafkist.nl. Kiest u voor een afscheid zonder bloemen, maar wellicht een potje voor een goed doel, we regelen het voor u. Wilt u juist wel bloemen, kijk dan eens voor betaalbare rouwboeketten op www.heavenly-flowers.nl. Uw wensen zijn altijd leidend voor Goedkope Uitvaart Steenwijkerland.

Wat kost een begrafenis of een crematie bij Goedkope Uitvaart Steenwijkerland?

Een crematie is in basis goedkoper dan een begrafenis, alhoewel ook begraven bij Goedkope Uitvaart Steenwijkerland goedkoper is dan elders. Het is altijd afhankelijk van uw eigen keuzes. Maar wist u dat de keuze van de begraafplaats zelf, maar ook die van het crematorium invloed kan hebben op de kosten? Niet alleen hanteert elke gemeente verschillende tarieven, maar ook elke begraafplaats en crematorium. De locatie op een begraafplaats, het soort graf – algemeen of een particulier graf – en het onderhoud, alles heeft invloed op de prijs. U kunt met pakket Essentie kiezen voor de goedkoopste optie, waarbij u de keuze van begraafplaats of crematorium aan Goedkope Uitvaart Steenwijkerland laat. Welke keuzes u ook maakt, uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Steenwijkerland zal samen met u de uitvaart realiseren die mooi en passend zal zijn. Ieder mens verdient een waardig afscheid.

Wilt u een overlijden melden, of heeft u nog vragen? Bel Goedkope Uitvaart Steenwijkerland op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nlGoedkope Uitvaart Steenwijkerland is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-