Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Hoorn

“We zijn in deze moeilijke tijd heel vriendelijk en rustig geholpen door Goedkope Uitvaart Hoorn. Alles is uiteindelijk goed geregeld, precies zoals we het wilden. Alles volgens afspraak en er is goed meegedacht.”

Hannie van Z.

Goedkope Uitvaart Hoorn

Een afscheid van een dierbare is altijd zwaar. Niemand weet vooraf hoe de reactie daarop precies zal zijn. En juist in zo’n emotionele periode moet van alles geregeld worden. Keuzes gemaakt om de uitvaart goed te organiseren, zodat het een blijvend mooie herinnering wordt, terwijl het verdriet daar nu misschien nog te rauw voor is. Goedkope Uitvaart Hoorn weet uit ervaring dat een mooi, passend afscheid, helpt bij het verwerken van verlies. En of daarbij muziek van vader Abraham ‘daar aan het kleine café aan de haven’ past, of een cantate van Bach of een liedje gezongen door een van de kleinkinderen, of liever verhalen en beelden, dat is geheel aan u. 

 

Wat zijn de kosten van een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Hoorn?

Elke keuze die u maakt hebben invloed op de uiteindelijke kosten. Een begrafenis is doorgaans iets duurder dan een crematie, gezien de kosten van de begraafplaats en onderhoud van het graf. Maar ook hier heeft Goedkope Uitvaart Hoorn mogelijkheden voor om die kosten zo laag mogelijk te houden. Los van de keuze tussen crematie en begrafenis, kunt u die zonder aanwezigheid van naasten laten plaatsvinden en op dat moment op een andere locatie bijvoorbeeld het leven herdenken. U kunt ook een uitvaart organiseren in een uitvaartcentrum, of ergens in een geliefd café of bij u thuis, misschien bij mooi weer zelfs in de tuin of een park. Heel veel is mogelijk, alles is bespreekbaar. En het zal duidelijk zijn dat alles een eigen prijskaartje heeft. Bij Goedkope Uitvaart Hoorn is wel direct duidelijk welke prijs er aan elke keuze hangt en samen met u zoeken naar de goedkoopste manier om uw wensen uit te voeren. Kijkt u voor meer informatie ook eens op www.kostenuitvaart.nl.

 

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Hoorn

Als een dierbare komt te overlijden wilt u natuurlijk een mooi afscheid regelen. Misschien vindt u het dan lastig om bij Goedkope Uitvaart Hoorn te kijken, want ‘goedkoop’ is misschien niet uw eerste gedachte. Maar zodra u weet dat een mooi afscheid niet duur hoeft te zijn, in elk geval niet duurder dan bij Goedkope Uitvaart Hoorn, zult u vast voor deze uitvaartonderneming kiezen. Met korte lijnen en duidelijke afspraken en de overtuiging dat iedereen een mooi afscheid verdient ook met wat minder financiële middelen, zullen we dat samen met u regelen. Waar u ook verzekerd bent, en ook zonder verzekering gaan we ons best voor u doen. Goedkope Uitvaart Hoorn neemt niet alleen de uitvaartzorg op zich, maar zal u ook ontlasten op dit gebied. 

 

Crematie regelen in Hoorn bij Goedkope Uitvaart Hoorn

Bij Goedkope Uitvaart Hoorn kunt u een crematie regelen waar u maar wilt. Natuurlijk ook in Hoorn zelf – kijk ook eens bij www.crematoriuminhoorn.nl – maar ook elders in Nederland. 

Als u kiest voor het goedkoopste pakket zal Goedkope Uitvaart Hoorn zelf een crematorium selecteren waar uw dierbare met hetzelfde respect en uiteraard ook volgens dezelfde regels gecremeerd worden. Omdat elk crematorium eigen tarieven hanteert is hier wat aan kosten te winnen. Hiermee heeft u misschien wat meer mogelijkheden op het gebied van het herdenken van het leven van de overledene met een hapje en een drankje, terwijl met beeld en muziek een mooie herinnering tot stand gebracht wordt. Uiteraard is dat een keuze die alleen u kunt maken. Goedkope Uitvaart Hoorn biedt u diverse mogelijkheden en respecteert elke keuze die u maakt. Samen met ons realiseert u een afscheid dat geheel naar uw wensen zal verlopen.

 

Begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart Hoorn

Hoorn beschikt over vier algemene begraafplaatsen en vier begraafplaatsen die beheerd worden door kerken, de Rooms-katholieke en de Protestantse. Net als bij een crematie kunt u ook bij een begrafenis kiezen voor een goedkopere optie door Goedkope Uitvaart Hoorn een begraafplaats voor u te laten selecteren. Elke begraafplaats in elke gemeente kan variëren in tarieven. Waar u aan de ene kant kosten bespaart, zonder afbreuk te doen aan de waardigheid, kunt u op een ander vlak meer uitgeven, als u dat zou willen. Het is voor iedereen verschillend op welk aspect van een begrafenis de nadruk moet liggen. Dat weten vaak u en de andere nabestaanden het beste. Elke keuze is goed, als die past bij uw eigen gevoelens. 

 

Goedkope Uitvaart Hoorn heeft de ervaring dat het voor nabestaanden prettig kan zijn precies te weten hoe de overledene er zelf over gedacht zou hebben. Wellicht wilt u nu, nu u er voor staat dit voor een ander te regelen, voor uzelf alvast een en ander vastleggen. Dat kan bij Goedkope Uitvaart Hoorn geheel vrijblijvend via dit intakeformulier. Daarmee helpt u uw nabestaanden in een verdrietige periode.

 

Wilt u een overlijden melden of heeft u nog vragen? Bel gerust 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Hoorn is dag en nacht bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-