Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Rijswijk

“Er werd goed meegedacht, zonder opdringerig te zijn. We werden vrijgelaten, maar kregen wel de steun op de momenten dat dat nodig was. Alles was goed geregeld, onze moeder zou onze keuze voor Goedkope Uitvaart Rijswijk hebben gewaardeerd.”

Karel

Goedkope Uitvaart Rijswijk

Ten zuiden van Den Haag en ten noorden van Delft ligt Rijswijk, een stad en gemeente die beschikt over een groot historisch erfgoed. Misschien heeft u ooit in de Plaspoelpolder gewerkt of heeft u mooie herinneringen aan wandelingen in de landgoederenzone Rijswijk, op wat voor manier u ook aan Rijswijk verbonden bent, u bent nu op zoek naar een uitvaartondernemer die wellicht voor u een uitvaart kan regelen. Goedkope Uitvaart Rijswijk helpt u hier graag mee. In Rijswijk of elders in Nederland.
Bekijkt u de mogelijkheden van onze dienstverlening. Neem gerust contact op met Goedkope Uitvaart Rijswijk.

Uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Rijswijk

Als een dierbare komt te overlijden komt er veel op u af. Naast al het verdriet en de stress moet er van alles geregeld worden. Dat valt in zo’n emotionele periode niet altijd mee. Goedkope Uitvaart Rijswijk biedt u graag de rust en de deskundigheid waarmee u samen het afscheid tot een mooi geheel kunt maken. Als er een verzekering is kunt u het nummer bellen dat daarop vermeld staan, maar eigenlijk kunt u zich beter even oriënteren op een andere uitvaartonderneming, zoals Goedkope Uitvaart Rijswijk. Door weinig overheadkosten en korte lijnen met leveranciers in het hele land, kan Goedkope Uitvaart Rijswijk voor lagere tarieven werken. Daarbij neemt u bij Goedkope Uitvaart Rijswijk alleen die diensten af die u wenst, en geven we u niet de indruk dat u bepaalde keuzes moet maken waarmee het respect eventueel vergroot zou worden. Naar ons idee hangt respect niet van materiële zaken af, maar van de oprechte aandacht waarmee een uitvaart gerealiseerd wordt. Een uitvaart van iemand anders die u zich herinnert is waarschijnlijk die waarbij u geraakt was door woorden of beelden, maar niet door allerlei poespas er om heen.
Benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Rijswijk? Lees hier verder.

Wat zijn de kosten van een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Rijswijk?

Wat een uitvaart precies kost is niet direct te zeggen. Met onze pakketten geven we u een overzichtelijk beeld waar de kosten kunnen zitten, maar de exacte prijs is afhankelijk van persoonlijke keuzes. De keuze voor een klein, intiem afscheid zal een andere prijs geven dan een groots uitgebreid afscheid. Dat zal u duidelijk zijn. Er is heel veel te kiezen, en elke keuze hangt af van uw persoonlijke wensen of van die van de overledene. De keuze voor een crematie of een begrafenis. De keuze van een kist, als u wilt afwijken van een standaard kist, zoals die in de pakketten is inbegrepen. Kijkt u eens op www.goedkoopstegrafkist.nl voor betaalbare alternatieven.
De een wil graag kaarten versturen, de ander wil volstaan met mailtjes naar alle bekenden. Of u voorstelt dat alle aanwezigen geld geven aan een goed doel, of als u liever wilt dat iedereen bloemen meeneemt, de keuze is aan u. Voor betaalbare bloemen van goede kwaliteit kijk ook op www.heavenly-flowers.nl. Elke keuze heeft een eigen prijskaartje en uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Rijswijk zal u telkens duidelijk vertellen wat uw keuze doet met de totaalprijs. Geen onverwachte extra nota achteraf dus bij Goedkope Uitvaart Rijswijk.

Goedkope crematie of goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart Rijswijk

Waar u uw dierbare wilt laten begraven of cremeren, Goedkope Uitvaart Rijswijk kan overal terecht. Of dat nu in Rijswijk is of juist elders in Nederland. Alles is mogelijk. U kunt ook kiezen voor een begrafenis in Rijswijk, maar een plechtigheid op een locatie die voor iedereen beter bereikbaar is. Of juist andersom; wellicht wilt u uw naaste liever dichtbij begraven zien terwijl u helemaal aan de andere kant van het land woont. Wat u ook wilt, Goedkope Uitvaart Rijswijk kan het voor u organiseren. Rekening houdend met uw wensen, met die van de andere nabestaanden en wat de overledene al had aangegeven, en rekening houdend met uw budget.
Wilt u een overlijden melden of heeft u nog een vraag? Bel met Goedkope Uitvaart Rijswijk op 085 016 0685 of mail info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Rijswijk is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 979,-

€ 2.999,-

€ 4.199,-

€ 1.999,-

€ 2.349,-

€ 3.299,-