Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Wageningen

“Net als bij de uitvaart van onze moeder was het nu, bij het afscheid van onze vader, goed geregeld. Warm en vol aandacht, respectvol en stijlvol, en tegelijk ook ongedwongen. Heel prettig om in deze verdrietige periode zo’n steun te ontvangen.”

– Alice

Goedkope Uitvaart Wageningen

Zoals het verlies van een dierbare iets is wat mensen gelukkig niet dagelijks meemaken, zo ervaren is Goedkope Uitvaart Wageningen met het regelen van een mooie uitvaart. Elk mens verdient een mooi afscheid, elke uitvaart is uniek en voor Goedkope Uitvaart Wageningen is het regelen van een passend afscheid elke keer weer iets om heel zorgvuldig mee om te gaan. Een uitvaart kan maar een keer plaatsvinden en dat moet wel goed gaan. Gelukkig helpt ervaring en kan Goedkope Uitvaart Wageningen u in een hectische periode, net na het overlijden van een dierbare goed bijstaan.

Bekijk de mogelijkheden van de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Wageningen, met de bijbehorende tarieven. Als u vragen heeft, neem gerust contact op.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Wageningen?

De kosten van een uitvaart zijn vooraf niet gelijk te zeggen. Aan de hand van de pakketten krijgt u wel alvast een beeld van waar de kosten zitten, maar de totaalprijs zal toch afhankelijke zijn van persoonlijke keuzes. Bij Goedkope Uitvaart Wageningen helpen we bij het maken van die keuzes, terwijl we uw beschikbare budget voor u in het oog houden. Elke keuze doet iets met de totaalprijs, maar met het beeld in gedachten van wat uw wensen zijn kan uw persoonlijke uitvaartverzorger eventueel suggesties geven waarmee het toch te verwezenlijken is. 

Als er een uitvaartverzekering is, is het niet verplicht de uitvaartonderneming te bellen die daarop vermeld staat. Omdat dat vaak dezelfde onderneming is als de verzekeraar, kunt u er beter voor kiezen een goedkopere uitvaartondernemer te kiezen. Met Goedkope Uitvaart Wageningen zult u meer kans hebben uw wensen te verwezenlijken voor de uitvaart van uw overleden dierbare binnen het uit te keren bedrag.

Meer informatie over kosten uitvaart? Kijk ook eens op www.kostenuitvaart.nl

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Wageningen

Het regelen van een uitvaart moet vooral goed gebeuren. Het is begrijpelijk dat u niet direct uitgaat van ‘goedkoop’, waarschijnlijk omdat u denkt dat dat onmogelijk is. Goedkoop is natuurlijk een betrekkelijk begrip, maar Goedkope Uitvaart Wageningen zal u zeker voor minder geld kunnen bijstaan, dan menig andere uitvaartondernemer, zonder afbreuk te doen aan waardigheid en respect. U heeft altijd zelf de keuze, voor de uitvaartondernemer, voor de locatie van de crematie of begrafenis, voor wel of niet een condoleance of plechtigheid, voor dragers of volgauto’s of liever een afscheid in de eigen omgeving, thuis of in het huis of de tuin van de overleden naaste of in een uitvaartcentrum. Goedkope Uitvaart Wageningen denkt met u mee en regelt alles zorgvuldig, met duidelijkheid over de kosten.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Wageningen? Lees hier verder. 

Crematie regelen bij Goedkope Uitvaart Wageningen

Als u een goedkope crematie wilt regelen met Goedkope Uitvaart Wageningen kunt u kiezen voor pakket Essentie. Daarin zal uw uitvaartleider van Goedkope Uitvaart Wageningen het crematorium bepalen. Omdat crematoria door heel Nederland, per gemeente andere prijzen hanteren, kan het u enorm in prijs schelen om uw dierbare elders te laten cremeren. Het geld dat u hiermee bespaart kunt u gebruiken voor een afscheid in een mooie locatie met uitzicht op ongerepte natuur en water, waar u een buffet of een high tea kunt serveren, terwijl herinneringen gedeeld worden. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een crematorium in de omgeving, en ook daar kan Goedkope Uitvaart Wageningen alles prima voor u regelen. Wilt u toch nog wat meer keuze,  kijk ook eens op www.crematoriuminede.nl, www.crematoriumarnhem.nl of www.crematoriuminbeuningen.nl

Goedkope begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart Wageningen

Begraafplaats ‘de Leeuwerenk” is een gemeentelijke begraafplaats, naar ontwerp van tuinarchitect Springer. Goedkope Uitvaart Wageningen kan hier voor u terecht en het afscheid zo regelen als u wenst. Als de kosten van deze begraafplaats toch een beetje boven het beschikbare budget uitkomt, of het u niet veel uitmaakt waar de begrafenis plaatsvindt, dan kunt u ook met pakket Essentie de keuze voor de begraafplaats laten nemen door Goedkope Uitvaart Wageningen. Net als met crematoria verschillen de prijzen van begraafplaatsen ook per gemeente en per begraafplaats. Waar u ook voor kiest, alles is goed. Uw eigen gevoel is de belangrijkste leidraad en samen met Goedkope Uitvaart Wageningen kunt u er voor zorgen dat het geheel naar uw wens ook binnen het beschikbare budget geregeld wordt. Eenvoudig of uitbundig, als het past bij de overleden dierbare zal het prachtig zijn. Een afscheid om met een goed gevoel aan terug te denken. 

Wilt u een overlijden melden of heeft u gewoon wat vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Wageningen op nummer 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Wageningen is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-