Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Zeist

“Mijn ouders stierven kort na elkaar. Bij allebei hebben we gebruik gemaakt van Goedkope Uitvaart Zeist. Na de uitvaart van mijn vader zei mijn moeder: zo wil ik het ook. Wel zo prettig, voor ons voelde het vertrouwd. Heftig, maar fijn als het dan goed geregeld wordt.”

– Heleen

Goedkope Uitvaart Zeist

Slot Zeist is maar een van de prachtige buitenplaatsen die Zeist een bijzonder mooi aangezicht geven. Lommerrijke buurten vlak bij de Utrechtse Heuvelrug. Of u nu goed bedeeld bent of niet, met Goedkope Uitvaart Zeist regelt u een uitvaart voor een eerlijke prijs. Waarom meer betalen dan nodig is? Goedkope Uitvaart Zeist gaat ervan uit dat elk mens een mooi afscheid verdient. En dat een mooie uitvaart niet duur hoeft te zijn. Het is belangrijk na het overlijden van een dierbare dat het afscheid een mooie herinnering wordt en niet een met een nare bijsmaak. Dus goed geregeld en goed betaalbaar. 

Bekijk de mogelijkheden in de pakketten van Goedkope Uitvaart Zeist en neem als u vragen heeft gerust contact op. 

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Zeist

Hoe verdrietig een overlijden ook is, het helpt bij het verwerken van het verlies als een uitvaart goed geregeld en passend bij de overledene is. Mocht er een uitvaartverzekering zijn, kunt u het nummer dat op de polis staat bellen, maar u doet er goed aan eerst even prijzen te vergelijken. Als u Goedkope Uitvaart Zeist met het uit te keren bedrag de uitvaart laat regelen kunt u ervan verzekerd zijn dat meer van uw wensen gerealiseerd zullen zijn. 

Door lagere marges en weinig overheadkosten kan Goedkope Uitvaart Zeist lagere tarieven hanteren dan een traditionele uitvaartondernemer/verzekeraar. Uw verzekeraar is verplicht het bedrag uit te keren, Goedkope Uitvaart Zeist kan u daarin ook bijstaan. 

Een mooi afscheid bestaat uit meerdere aspecten en elk onderdeel heeft een eigen prijs. Door transparantie weet u bij Goedkope Uitvaart Zeist gelijk wat de kosten zijn van elke keuze.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart Zeis? Lees hier verder.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Zeist?

De kosten van een uitvaart is grotendeels afhankelijk van uw eigen keuzes. Elke beslissing heeft een prijskaartje. Wilt u uw overleden naaste thuis laten opbaren, of liever naar een uitvaartcentrum overbrengen. Wilt u daar eventueel rouwbezoeken doen, of wilt u liever een rouwkamer huren, zodat u 24/7 terecht kunt? Wilt u de nette standaardkist, of liever een andere kleur (kijk ook eens op www.goedkoopstegrafkist.nl). Wilt u een uitgebreid afscheid of liever een intieme aangelegenheid in een familiekamer of ergens in een horecagelegenheid waar u goede herinneringen aan heeft. Alles is bespreekbaar, bijna alles is mogelijk. Maar alles heeft ook een eigen prijs en bij Goedkope Uitvaart Zeist is het ons streven u zo snel mogelijk de kosten die bij uw keuze horen te overleggen. Zo weet u altijd uiterlijk de dag voor de uitvaart wat de kosten precies zullen zijn. Geen onverwachte hoge nota achteraf. 

Kijk voor meer informatie op www.kostenuitvaart.nl.

Goedkope crematie of begrafenis regelen met Goedkope UItvaart Zeist

Ook al zal er eind 085 016 0685 waarschijnlijk een nieuw crematorium in Zeist zijn, is die er nu nog niet. Uiteraard kan uw overleden dierbare wel elders gecremeerd worden, bijvoorbeeld in Bilthoven. Kijk ook eens op www.crematoriuminbilthoven.nl, of bijvoorbeeld op www.crematoriumnieuwegein.nl of www.crematoriuminutrecht.nl.

Waar u ook wilt dat uw dierbare gecremeerd wordt, Goedkope Uitvaart Zeist kan dat voor u regelen. Dat geldt ook voor een begrafenis. Elk crematorium en elke begraafplaats hanteert eigen tarieven, dat verschilt ook per gemeente. Goedkope Uitvaart Zeist heeft met pakket Essentie voor u de goedkoopste optie op een rij gezet. Dan bepaalt uw uitvaartverzorger de locatie van begraafplaats of crematorium en wordt uw overleden naaste volgens dezelfde regels en met hetzelfde respect goedkoper begraven of gecremeerd. Dat scheelt u in kosten die u wellicht in een ander aspect van de uitvaart weer kunt gebruiken.

Natuurlijk kan Goedkope Uitvaart Zeist voor u terecht op de gemeente begraafplaats in Zeist of begraafplaats Rusthof in Leusden of welke andere u maar in gedachten heeft.

Uw wensen zijn altijd leidend. Goedkope Uitvaart Zeist vertaalt uw wensen naar een mooi, passend afscheid waar u met een warm gevoel aan kunt terugdenken.

Wilt u een overlijden melden of heeft u wat vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Zeist op 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Zeist is 24/7 bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-