Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Alphen aan den Rijn

“We hebben het afscheid precies zo kunnen doen als we wilden, een intiem afscheid. Er werd ons niets opgedrongen, echt geluisterd naar onze wensen. En het telefoontje achteraf deed ook goed!”

– Katja

Goedkope Uitvaart Alphen aan den Rijn

Midden in het Groene Hart, vlakbij grote steden, aan ‘het meer’ ligt Alphen aan de Rijn. Voor Alphenaren blijft het ‘het dorp’, ook al is het qua omvang een stad. Een mooie plek om ook na het leven te willen blijven of in elk geval het afscheid te organiseren. Een uitvaart geheel naar uw wens, persoonlijk en betaalbaar. Goedkope Uitvaart Alphen aan den Rijn werkt met pakketten zodat u overzichtelijk de mogelijkheden naast elkaar kunt leggen, met de bijpassende tarieven. 

Bekijk hier de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart Alphen aan den Rijn:

Goedkope uitvaart regelen in Alphen aan den Rijn 

Na het overlijden van een dierbare komt er van alles op je af. Is er een uitvaartverzekering, wie moeten we bellen, wie gaat ons helpen? Het belangrijkste is dat eerst een arts het overlijden bevestigt, pas dan kan een uitvaartondernemer eventueel zijn werk gaan doen. 

Als er een polis is, bent u niet verplicht het nummer te bellen dat hierop staat, u bent vrij om zelf een begrafenisondernemer te kiezen. Goedkope Uitvaart Alphen aan den Rijn kan dat verder met uw verzekeraar opnemen. Dat is alvast een zorg minder. Vervolgens komen de keuzes voor een kist en waar de overledene eventueel wordt opgebaard. Hier helpen wij u graag mee maar u bent altijd vrij om zelf een kist uit te zoeken. Hiervoor adviseren wij goedkoopstegrafkist.nl. In een periode van verdriet en stress is het fijn als iemand dan even met je meedenkt. Uw uitvaartleider begeleidt u waar u dat wilt en laat u met rust wanneer u dat wilt. En uiteindelijk is alles goed geregeld en kunt u achteraf terugkijken op een mooi afscheid van uw dierbare.

Benieuwd naar de ervaringen van andere met Goedkope Uitvaart Alphen aan den Rijn? Bekijk hier onze reviews van klantenvertellen.nl

Goedkope begrafenis in Alphen aan den Rijn

De Oosterbegraafplaats is een begrip in Alphen aan den Rijn. Aangelegd eind jaren dertig van de 20e eeuw is het een lommerrijke, ruime plek waar nabestaanden nog in alle rust heen kunnen gaan. Een begrafenis brengt meestal wat meer kosten met zich mee, omdat het graf, particulier of algemeen, zijn prijs heeft. Die prijzen verschillen per begraafplaats, per gemeente. Met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Alphen aan den Rijn kunt u het afscheid zo maken, dat het past bij uw wensen, of die van de overledene en bij het beschikbare budget. Goedkope Uitvaart Alphen aan den Rijn zal samen met u ervoor zorgen dat u vooraf weet waar u aan toe bent. 

Goedkope crematie in Alphen aan den Rijn

Het crematorium in Alphen aan den Rijn ligt vlak naast de Oosterbegraafplaats. Natuurlijk zijn er ook andere crematoria waar u voor kunt kiezen. Het afscheid is meer dan de feitelijke crematie. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Alphen aan den Rijn kan u helpen een budget crematie te organiseren waarbij de nadruk ligt op het samen herinneringen ophalen, een plechtigheid in een aula of in een intieme huiskamersetting. Een condoleance met een drankje en een hapje, of een herdenking in de achtertuin. Alles is denkbaar, heel veel is mogelijk. Goedkope Uitvaart Alphen aan de Rijn denkt graag met u mee. Voor een uitgebreidere crematie kunt u ook kijken op crematorium-alphenaandenrijn.nl.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Alphen aan den Rijn?

Dat is veelal afhankelijk van de keuzes die u maakt. De keuze voor Goedkope Uitvaart Alphen aan den Rijn is al een goede. Hiermee neemt u een uitvaartondernemer in de arm, die door goede afspraken, korte lijntjes en weinig overhead, vaste lage tarieven kan hanteren. Natuurlijk blijft het een flink bedrag, maar bij Goedkope Uitvaart Alphen aan den Rijn blijven alle kosten inzichtelijk. U weet wat u kiest, voor welk bedrag, mede door de duidelijke pakketten. Daarnaast zal uw uitvaartverzorger u zo betrokken begeleiden dat u uw wensen vertaald zult zien naar een betaalbaar afscheid. U zult bij Goedkope Uitvaart Alphen aan den Rijn altijd vooraf weten waar de kosten zitten en u krijgt nooit een onverwachte nota achteraf.

Wilt u een overlijden melden of heeft u nog vragen? Bel gerust 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl 

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-