Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Amsterdam

“Een echt Amsterdams afscheid was het, mooier kon het niet!”

 “Goedkope Uitvaart Amsterdam maakt beloftes waar. We hebben een mooi, ontroerend afscheid gehad. Verdrietig, maar we kunnen met een goed gevoel terugkijken. Er is een Amsterdammer heengegaan…”

 

Goedkope Uitvaart Amsterdam

Wie in Amsterdam geboren is, of er ooit is komen wonen, wil er niet meer weg. Ook na het overlijden niet. Of u nu van de grachtengordel komt, van Noord, of Oud-West, bij Goedkope Uitvaart Amsterdam luisteren we naar uw wensen. Hoe een uitvaart eruit moet zien, is altijd persoonlijk. Het leven van de overledene herdenken zoals die past bij de persoon, is belangrijk. Bij de een zal dat in alle rust een ingetogen (budget) begrafenis of crematie zijn, bij de ander liever eerst met een kist op een bakfiets een laatste rit door het Vondelpark.

Alles is bespreekbaar, (bijna) alles is mogelijk.

 

Goedkope uitvaart regelen in Amsterdam

Een uitvaart regelen op een moment dat u net een dierbare heeft verloren valt niet mee. Goedkope uitvaart Amsterdam organiseert overal in Amsterdam samen met u een afscheid waar u op een later moment met een goed gevoel aan terugdenkt. Een mooie uitvaart, passend bij de overledene, helpt bij het verwerken van het verlies. Welke begraafplaats of crematorium u ook kiest.

 

 Hier vindt  u klantervaringen met Goedkope Uitvaart Amsterdam.

 

Kosten uitvaart in Amsterdam

De kosten van een uitvaart zijn met behulp van onze pakketten snel duidelijk. Welke begraafplaats u kiest kunnen die kosten wel wat beïnvloeden. Ook wat voor soort graf, een algemeen of een particulier graf. Dat de kosten kunnen variëren geldt bij de verschillende crematoria net zo goed. Goedkope Uitvaart Amsterdam adviseert u over de mogelijkheden, denkt met u mee bij het maken van de keuze en zorgt dat u altijd vooraf de tarieven helder heeft. 

 

Goedkope begrafenis in Amsterdam

Amsterdam beschikt over veel plekken voor een laatste rustplaats. De Nieuwe Ooster is de grootste begraafplaats van Amsterdam. Hier is sinds kort ook een deel geschikt voor islamitisch begraven. Ook de Nieuwe Noorder staat open voor individuele wensen van iedereen. Daarnaast zijn er nog wat kleinere begraafplaatsen. Wat Goedkope Uitvaart Amsterdam voor u regelt, zal een passend afscheid zijn. Zodat u op een waardige manier uw dierbare kunt gedenken, zonder dat het boven uw budget uit komt. Een mooi afscheid hoeft niet duur te zijn. Dat de prijs van een individueel graf hoger zal zijn dan een algemeen graf staat vast, maar de prijzen kunnen ook per begraafplaats verschillen en ook de locatie kan van invloed zijn. Een eventueel grafteken of het onderhoud hebben ook invloed op de prijs.

Goedkope Uitvaart Amsterdam zal dat, zo u wilt, vooraf voor u informeren en met u bespreken, zodat u weet waar u aan toe bent. Vooraf, dus geen onverwachte extra nota achteraf.

 

Goedkope crematie in Amsterdam

De oudste crematoria van Amsterdam zijn De Nieuwe Ooster en Westgaarde. In 085 016 0685 kwam ook bij de Nieuwe Noorder een crematorium. Zorgvlied beschikt inmiddels ook over een ruimte waar een crematie kan plaatsvinden. In goed overleg, luisterend naar uw wensen, zal Goedkope Uitvaart Amsterdam u helpen de juiste locatie te kiezen. Zo kunt u een goedkope crematie regelen, als onderdeel van een mooi afscheid waar u achteraf met een goed gevoel op kunt terugkijken. Een mooi afscheid helpt bij het verwerken van het verlies.

 

 

Heeft u vragen over een Goedkope Uitvaart Amsterdam? Of wilt u een overlijden melden? Neem gerust contact met ons op. Bel 085 016 0685 of mail info@goedkopeuitvaart.nl  (24 uur per dag bereikbaar)

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-