Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Groningen

“Mijn vader was een echte Groninger, een man van weinig woorden, met een gouden hart. 

Een eenvoudige uitvaart wilde hij, geen poespas. Dat werd het ook, maar tegelijk was het warm en liefdevol. Goed geregeld door Goedkope Uitvaart Groningen, bedankt!”

Els H.

 

Goedkope Uitvaart Groningen

Een bruisende studentenstad, maar tegelijk ook een historische stad. Een stad vol leven. Maar of je nu uit de Oranjewijk, Schilderswijk, of de Villabuurt komt, uiteindelijk komt aan elk leven een eind. Nu u dit leest zal er misschien een dierbare overleden zijn, of bekijkt u alvast de mogelijkheden in verband met een naderend overlijden. Bij Goedkope Uitvaart Groningen bent u aan het goede adres. Persoonlijk en betrokken luisteren we naar uw wensen en realiseren samen met u een passend afscheid. Passend bij de overledene, maar ook passend bij het beschikbare budget. Een mooi afscheid hoeft niet duur te zijn. 

 

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Groningen?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Goedkope Uitvaart Groningen werkt met pakketten waardoor u een helder beeld krijgt van de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten. Ook als u daarvan afwijkt, als u bijvoorbeeld een uitgebreidere condoleance wilt of meerdere volgauto’s, dan zal uw uitvaartverzorger vooraf de kosten met u bespreken. Als u een andere grafkist wilt, dan de nette standaardkist, kunt u eventueel op www.goedkoopstegrafkist.nl uw eigen keuze maken. U ziet ook daarvan direct de kosten. 

Goedkope Uitvaart Groningen streeft naar een uitvaart die naar uw wens is, maar weet ook dat in een periode van verdriet het maken van keuzes lastig is. Gevaar daarbij is dat de kosten misschien ongemerkt hoger oplopen dan wenselijk is. Daarvoor behoedt Goedkope Uitvaart Groningen u, door transparant te zijn en de kosten in de gaten te houden. En door eventuele alternatieve suggesties doen die juist goedkoper zijn, waardoor u wel kunt doen wat u voor ogen heeft, zonder dat de kosten oplopen. Kijk voor meer informatie ook eens op www.kostenuitvaart.nl.

 

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart Groningen?

Omdat bij Goedkope Uitvaart Groningen een uitvaart goed geregeld wordt, met respect voor uw wensen en duidelijkheid over de kosten. Vooraf, dus u krijgt geen onverwacht hoge rekening naderhand. En goedkoper dan menig andere uitvaartonderneming zonder aan waardigheid in te leveren. 

Als er een verzekeringspolis is, waarop een nummer staat dat u na overlijden van de verzekerde kunt bellen, bent u dat niet verplicht. Het is zelfs raadzaam om eerst te vergelijken wat u met de eventuele uitkering bij Goedkope Uitvaart Groningen zou kunnen regelen. U zult zien dat dat meer is. Tenminste … als de begrafenisondernemer net zo transparant is over de prijzen als Goedkope Uitvaart Groningen. 

 

Anderen gingen u voor, lees hier hun ervaringen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Groningen.

 

Crematie regelen bij Goedkope Uitvaart Groningen

Als een dierbare net is overleden zijn er veel vragen. Naast de vraag welke uitvaartonderneming te benaderen, is er soms ook de vraag of er een begrafenis of een crematie geregeld moet worden. Soms is dat al duidelijk, soms is het al ergens vastgelegd (zoals u eventueel zelf ook kunt doen via dit intakeformulier van Goedkope Uitvaart Groningen, zodat nabestaanden van u niet met deze vraag geconfronteerd worden. Geheel vrijblijvend, maar wel goed geregeld voor uw nabestaanden).

Als de keuze voor een crematie is gemaakt, zijn er diverse mogelijkheden. Bekijk daarvoor onze pakketten. U kunt kiezen voor een crematie zonder aanwezigheid van nabestaanden, waarbij er meer ruimte in het budget is voor een samenzijn waarbij het leven van de overledene herdacht wordt. Of voor een meer traditioneel afscheid met gebruik van aula en condoleanceruimte met koffie en Groninger koek (kijk dan ook even op www.crematoriumingroningen.nl). Wat u ook kiest, de uitvaart zal respectvol en stijlvol begeleid worden. Elk mens verdient een waardig afscheid.

 

Begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart Groningen

Er zijn meerdere begraafplaatsen in Groningen waar u terecht kunt. Misschien is duidelijk welke begraafplaats de voorkeur had van de overledene. Mocht er geen voorkeur zijn, kunt u ook overwegen aan Goedkope Uitvaart Groningen die keuze over te laten. Als u het pakket Essentie kiest, kunnen de kosten extra laag blijven als Goedkope Uitvaart Groningen de begraafplaats bepaalt. De kosten van begraven en van het onderhoud van een graf variëren namelijk per begraafplaats en per gemeente. Dit gegeven kunt u meenemen in uw overwegingen. Het kan schelen in de kosten, die u eventueel op een andere manier kunt gebruiken om het leven van uw dierbare te herdenken. Uw wensen zijn altijd leidend voor Goedkope Uitvaart Groningen. 

 

Voor meer informatie of als u direct een overlijden wilt melden, bel dan 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Groningen is dag en nacht bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-