Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Breda

“Ik was een beetje huiverig om een goedkope uitvaart te regelen, maar de zorg van Goedkope Uitvaart Breda gaf ons veel rust. Onze broer kreeg na een bruisend leven in Breda een passend en betaalbaar afscheid.”

– Familie De Groot

 

Goedkope Uitvaart Breda

Breda heeft alles. De rust van de singels en het Mastbos, de bruisende binnenstad met al die gezelligheid. Als je daar geboren bent, of eenmaal woont, wil je niet meer weg. Ook niet na het overlijden. Bij Goedkope Uitvaart Breda zorgen we dat de uitvaart van uw dierbare past bij diens leven. Of dat nu een uitgebreide uitvaart met alles erop en eraan of een meer ingetogen, intiemer afscheid is. Goedkope Uitvaart Breda luistert naar uw wensen en houdt rekening met uw beschikbare budget.

 

Goedkope uitvaart regelen in Breda

Het verlies van een naaste verwerken is al moeilijk genoeg. Juist in die periode is het prettig als u hulp krijgt bij het regelen van de praktische zaken. Goedkope Uitvaart Breda zal een uitvaart regelen die misschien goedkoop heet, maar beslist niet goedkoop oogt. Geen van de aanwezigen zal dat merken. Uw uitvaartverzorger denkt met u mee en draagt ideeën aan als u dat wilt. Persoonlijk en betrokken zullen zij samen met u een uitvaart regelen waar u, ondanks al het verdriet, achteraf zeker met een goed gevoel aan terug zult denken. Ieder mens verdient een mooi afscheid. 

 

Hier leest u klantervaringen met Goedkope Uitvaart Breda.

 

Goedkope begrafenis in Breda

Breda biedt meerdere plekken voor een laatste rustplaats. Een begraafplaats is altijd een plek waar in alle rust, ruimte en groen de overledene bezocht kan worden. Een plek om naartoe te gaan. Een begrafenis brengt meestal wel wat meer kosten met zich mee omdat het graf, particulier of algemeen, zijn prijs heeft, verschillend per begraafplaats. Maar wat u ook kiest, Goedkope UItvaart Breda zorgt er samen met u voor dat u weet waar u aan toe bent. Met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Breda zult u op de diverse begraafplaatsen van Zuylen terecht kunnen. Een plaats om te begraven en te herdenken.

 

Goedkope crematie in Breda

Ook na een crematie zijn er verschillende mogelijkheden voor de bestemming van de as. Ook dan kunt u een plek creëren om naartoe te gaan. Voor iedereen is de beleving hierover anders. Zo zal de een na het overlijden, de overledene naar een rouwcentrum willen laten vervoeren en zich dan focussen op het leven en de naderende plechtigheid ter nagedachtenis van de naaste. De ander kiest voor een thuisopbaring, afscheid aan huis of in een rouwcentrum. Waar u het accent ook legt, Goedkope Uitvaart Breda denkt met u mee en samen zult u een uitvaart realiseren die past bij u, bij de overledene en bij uw beschikbare budget. Wilt u toch een nog uitgebreidere crematie kijk dan eens op www.crematoriumbreda.nl

 

Wat kost een uitvaart in Breda?

De kosten zijn veelal afhankelijk van de keuzes die u maakt. Met Goedkope Uitvaart Breda neemt u een uitvaartondernemer in de arm, die door goede afspraken, korte lijntjes en weinig overhead, relatief goedkoop is. Natuurlijk kost een uitvaart nog veel geld, maar bij Goedkope Uitvaart Breda zullen de kosten inzichtelijk zijn, mede door duidelijke pakketten. Bovendien is de betrokken begeleiding van uw uitvaartverzorger zo dat u uw wensen vertaald zult zien naar een betaalbaar afscheid. Bovendien weet u bij Goedkope Uitvaart Breda altijd vooraf waar de kosten zitten en krijgt u geen onverwachte nota achteraf.

 

Voor meer informatie of als u direct een overlijden wilt melden  bij Goedkope Uitvaart Breda bel 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl 

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-