Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Tiel

“Niet verzekerd, dat was even schrikken. Maar dankzij het meedenken van Goedkope Uitvaart Tiel is de uitvaart van mijn vader toch heel mooi geworden. Alles wat we wilden kon toch binnen een redelijk bedrag geregeld worden. Als je ervoor komt te staan een uitvaart te moeten regelen, is deze uitvaartondernemer echt een aanrader.”

– Ernst

Goedkope Uitvaart Tiel

Als een naaste komt te overlijden, moet er opeens van alles geregeld worden. Hoewel er niet altijd over een uitvaart gesproken is, is meestal de keuze voor een crematie of een begrafenis wel duidelijk. Verder kunt u met de overzichtelijke pakketten van Goedkope Uitvaart Tiel al snel een beeld krijgen van de verschillende mogelijkheden die er zijn en de keuzes die gemaakt moeten worden. Tussen de Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal biedt Tiel tal van locaties waar een mooi, passend afscheid geregeld kan worden.

Bekijkt u de pakketten voor de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart Tiel en de bijbehorende tarieven. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Tiel?

De exacte kosten zijn niet direct te geven. Die zijn vooral afhankelijk van de persoonlijke keuzes die u maakt. De eerste keuze is al goed als u voor Goedkope Uitvaart Tiel kiest, want wist u dat u niet verplicht bent om het telefoonnummer dat op de uitvaartpolis staat te bellen. U bent geheel vrij hierin een eigen keuze te maken. Goedkope Uitvaart Tiel kan dan eventueel voor u alles verder met de verzekeraar regelen, zo u wilt. U kunt al in de pakketten zien waar de kosten ongeveer zitten. De keuze voor een uitgebreid afscheid, of een intiem afscheid thuis of elders, de nette standaard kist of liever een andere kist, elke beslissing doet iets met de totaalprijs (via bijvoorbeeld www.goedkoopstegrafkist.nl kunt u of uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Tiel een betaalbare kist bestellen).

Als u al voor een overlijden een en ander wilt vastleggen voor een uitvaart van een dierbare of voor die van uzelf, kunt u alle benodigde gegevens op een rijtje krijgen door ons intakeformulier in te vullen. U bent dan nog nergens aan gebonden, pas als u de opdracht geeft nadat u een offerte heeft geaccepteerd, gaat u een verbintenis aan met Goedkope Uitvaart Tiel. 

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met de werkwijze van Goedkope Uitvaart Tiel, lees hier verder.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Tiel

Wij kunnen voor een eerlijke prijs de gehele uitvaart voor u organiseren, van het verzorgen van de overledene, het kisten en vervoeren, of thuis opbaren in bed of in een kist, kaarten laten drukken en versturen, rouwbezoeken aan een eventueel uitvaartcentrum, de plechtigheid, condoleance, wat u maar wilt. En wat u liever zelf doet, doet u gewoon zelf. U neemt bij Goedkope Uitvaart Tiel alleen de diensten af die wilt afnemen. Wij zijn ervan overtuigd dat een afscheid pas echt persoonlijk en passend is bij uw overleden dierbare als u goed luistert naar uw eigen gevoel en niet wat een of andere uitvaartondernemer tegen u zegt dat zou ‘horen’ of ‘moeten’. Natuurlijk zal uw uitvaartverzorger u suggesties aan de hand doen, maar alleen om daarmee uw wensen betaalbaar te kunnen vertalen naar een afscheid waar u allemaal met een warm gevoel aan kunt terugdenken.

Waarom een crematie regelen bij Goedkope Uitvaart Tiel?

Als u bij Goedkope Uitvaart Tiel een crematie regelt, zult u een mooi afscheid realiseren. En of u dan in uw eigen regio de crematie wilt laten plaatsvinden of elders, alles kan. 

De prijzen van verschillende aspecten van een crematieplechtigheid verschillen alleen nogal per regio en zelfs per crematorium. U kunt ook kiezen voor pakket Essentie als u het bepalen van de locatie van het crematorium aan Goedkope Uitvaart Tiel overlaat. Daarmee kunt u enorm in de kosten besparen, terwijl u niet inlevert op het gebied van waardigheid en respect. Natuurlijk blijft de keuze altijd aan u, maar laat u uw uitvaartleider u het voorrekenen en uitleggen hoe dat dan in zijn werk gaat en u kunt echt een bewuste keuze maken. 

Mocht u een uitgebreidere crematie willen kunt u ook altijd nog even kijken op www.crematoriumintiel.nl

Goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart Tiel

Als een dierbare is overleden wilt u een mooie begrafenis en wilt u niet op de kosten letten. Maar soms zijn de middelen er gewoon niet, of het kan zijn dat u niet voor dezelfde dienstverlening teveel wilt betalen. Vooral dat laatste hoeft bij Goedkope UItvaart Tiel dus niet, terwijl dat bij andere uitvaartondernemingen nog schering en inslag is. Bij Goedkope Uitvaart Tiel wordt een begrafenis zo geregeld als u dat wilt en u zult vooraf de kosten weten. Elke begraafplaats in elke regio heeft een andere prijslijst voor grafrecht, begraafkosten, onderhoudskosten, etc. Het kan dus lonend zijn om de keuze te maken voor pakket Essentie waarin Goedkope Uitvaart Tiel een goedkopere optie voor u heeft, waarin de keuze van de begraafplaats niet door uzelf bepaald wordt. Natuurlijk kan Goedkope Uitvaart Tiel ook voor u terecht op de begraafplaatsen Papesteeg, Ter Navolging en de R.K. begraafplaats in Tiel. Wat u ook kiest, uw wensen zijn leidend voor Goedkope Uitvaart Tiel.

Wilt u een overlijden melden, of wilt u informatie? Bel gerust met Goedkope Uitvaart Tiel 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Tiel is dag en nacht bereikbaar. 

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-