Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Hardenberg

“ Een goedkope uitvaart bij Goedkope Uitvaart Hardenberg doet echt niet onder voor een traditionele uitvaart. Kreeg echt kippenvel toen de uitvaartbegeleider voor de lijkwagen uitliep. Mijn moeder had dit prachtig gevonden. En de rest was ook top geregeld!”

Sarah de Vroet

Goedkope Uitvaart Hardenberg

In Hardenberg is niet alleen ruimte voor de Vecht, maar natuurlijk ook voor verdriet als een naaste komt te overlijden. Ruimte voor een persoonlijke invulling van een uitvaart krijgt u bij Goedkope Uitvaart Hardenberg. Stijlvol, waardig en betaalbaar. We luisteren naar uw wensen, denken met u mee en houden daarbij het beschikbare budget in het oog. 

Met behulp van pakketten proberen we helder en duidelijk de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart Hardenberg aan te geven. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen als u vragen heeft.

Hoeveel kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart Hardenberg

Goedkope Uitvaart Hardenberg gaat ervan uit dat elk mens een mooie uitvaart verdient en dat dat niet meer hoeft te kosten dan nodig is. Uw keuzes bepalen uiteindelijk wat een afscheid precies gaat kosten, maar bij Goedkope Uitvaart Hardenberg weet u bij elke keuze wat het kost. Zo kunt u bewust kiezen, zonder achteraf met een onverwacht hoge rekening geconfronteerd te worden. Uw persoonlijke uitvaartbegeleider van Goedkope Uitvaart Hardenberg zal overzichtelijk elke stap van de uitvaartzorg met u doornemen en eventuele aanpassingen die u heeft aan een eventueel gekozen pakket, direct voor u doorrekenen. Zo ziet u ook duidelijk waar de kosten zitten. Als u denkt aan volgauto’s en dragers zal direct helder zijn dat dat meer kost, dan als u daar niet voor kiest. Maar sommige kosten zijn minder helder. Zo rekent het ene uitvaartcentrum hogere kosten dan het andere. En misschien heeft u er nog helemaal niet bij stilgestaan dat u ook voor een ander crematorium kunt kiezen dan crematorium de Lariks in Hardenberg, wat kan schelen in de kosten. De condoleance of plechtigheid kunt u ook op een andere locatie laten plaatsvinden, zelfs bij u thuis, of in de tuin. Respect zit hem niet in de locatie of hoeveel geld er aan een uitvaart uitgegeven wordt, maar in de liefdevolle aandacht waarmee het geleefde leven van de overledene herdacht wordt. 

Bent u benieuwd hoe Goedkope Uitvaart Hardenberg voor anderen het afscheid heeft geregeld? Lees hier ervaringen.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart Hardenberg

Het kan zijn dat u een uitvaart kunt regelen terwijl er een verzekering is. Dat geeft wat meer ruimte en dat kan bij elke begrafenisonderneming die u wilt. U bent niet verplicht de uitvaartonderneming te kiezen die op de polis vermeld staat. Sterker nog: u kunt beter eerst even kijken of er andere mogelijkheden zijn, die de kans vergroten dat u ook daadwerkelijk binnen het uit te keren bedrag van de verzekering blijft. Goedkope Uitvaart Hardenberg kan een goedkope uitvaart regelen, die geheel naar uw wensen en met respect voor de overledene en het beschikbare budget zal plaatsvinden. Een uitvaart regelen is al een emotionele gebeurtenis en een mooi afscheid hoeft echt niet veel te kosten. Bij Goedkope Uitvaart Hardenberg kunt u ervan op aan dat u altijd vooraf zult weten welke dienstverlening we zullen leveren voor welk tarief. Het is de bedoeling van Goedkope Uitvaart Hardenberg dat het afscheid u helpt bij het verwerken van het verlies.

Goedkope crematie regelen in Hardenberg

Er zijn in Overijssel, in het Vechtdal meerdere locaties voor een crematie. Waar u die ook wilt laten plaatsvinden, Goedkope Uitvaart Hardenberg kan het voor u regelen. Om het afscheid goedkoper te houden, kunt u ook een andere keuze maken. Dan kiest Goedkope Uitvaart Hardenberg de locatie waar uw dierbare gecremeerd zal worden, terwijl u het leven van uw naaste op een andere locatie herdenkt. Uw uitvaartbegeleider zal u verschillende opties aanbieden, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken. Juist op een moment van verdriet is een keuze waar u achteraf spijt van heeft snel gemaakt, al is het maar vanwege de hoge rekening die dan komt. Bij Goedkope Uitvaart Hardenberg is het doel altijd dat uw wensen worden gerealiseerd, tegen kosten die u vooraf duidelijk zijn. Het gaat om u en de andere nabestaanden, u wilt uw naaste een afscheid geven waaraan u achteraf nog een mooie herinnering aan zult hebben. Met Goedkope Uitvaart Hardenberg zult u een afscheid regelen die een goedkope crematie zal zijn, maar ‘rijk’ zal voelen.

Goedkope begrafenis regelen met Goedkope Uitvaart Hardenberg

In de omgeving van Hardenberg kunt u kiezen uit meerdere begraafplaatsen. Goedkope Uitvaart Hardenberg kan door lage tarieven voor de dienstverlening de begrafenis voor u betaalbaar regelen. Per gemeente kan een begraafplaats andere tarieven hanteren. De prijzen voor een particulier graf (waar de eigenaar van het graf bepaalt wie er begraven wordt) is dan overal hoger dan een algemeen graf (waarbij de gemeente dit bepaalt). Als het voor u niet zo belangrijk is waar uw dierbare begraven wordt, of als u juist liever wilt dat dat elders gebeurt, kan Goedkope Uitvaart Hardenberg voor u een goedkoper alternatief bieden. Het pakket Essentie geeft u de goedkoopste optie, maar ook daar zijn aanvullingen op te maken. Het wordt altijd een uitvaart op maat, waarbij vooraf de prijs duidelijk is. 

Wilt u een overlijden melden, of heeft u eerst nog wat vragen aan Goedkope Uitvaart Hardenberg, bel gerust met 085 016 0685 , of mail info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Hardenberg is dag en nacht bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-