Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

Goedkope Uitvaart Den Haag

“Zo was hij nog aan het pierewaaien en opeens heeft hij een tuin op zijn buik.

Precies zoals pa het altijd gewild heeft, voor ons wel heel plotseling. Fijn dat Goedkope Uitvaart Den Haag snel aanvoelde hoe wij het afscheid wilden. Goed geregeld, betaalbaar.”

– Familie van der Aa

Goedkope Uitvaart Den Haag

Om een uitvaartondernemer te vinden die het afscheid zo regelt als u het voor ogen heeft, hoeft u niet verder te zoeken. Goedkope Uitvaart Den Haag helpt u in de periode na het overlijden van een dierbare om in alle rust afscheid te kunnen nemen. Ieder mens verdient een mooi afscheid, en samen met u regelen we dat voor u. In overzichtelijke pakketten tonen we u hier de mogelijkheden en bijbehorende tarieven. U kunt naar wens van alles aanpassen, uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u daarbij.

Goedkope Uitvaart regelen in Den Haag

Voor de een komt het einde plotseling, voor de ander komt het pas na een lang ziekbed. Als u tijdig het een en ander wilt vastleggen voor uw eigen uitvaart, kunt u dat natuurlijk ook regelen bij Goedkope Uitvaart Den Haag. U kunt hier een intakeformulier invullen, zodat u het voor uw nabestaanden wat eenvoudiger maakt om uw uitvaart uit te voeren naar uw wensen. De pakketten kunnen u helpen om te zien wat er allemaal bij komt kijken. Als u nog vragen heeft of een overleden wilt melden, Goedkope Uitvaart Den Haag is 24/7 bereikbaar via 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl.

Goedkope crematie kan ook in Den Haag

Den Haag heeft een deftige uitstraling. Niet alleen vanwege de koninklijke residentie, de Nederlandse regering die er huist, maar ook de vele ambassades, het Vredespaleis en het Internationale Strafhof. Maar niet alle mensen die er wonen zullen even goed bij kas zijn. En een mooi, passend afscheid van het leven wil iedereen. En dat kan ook bij Goedkope Uitvaart Den Haag. Door onze goede afspraken met leveranciers en open manier van werken, weet u precies wat u betaalt voor welke handeling die we voor u verrichten. Wij regelen wat u wilt en dat is ook waar u voor betaalt. Respect is niet in geld uit te drukken. Een betaalbare crematie geregeld door Goedkope Uitvaart Den Haag is altijd respectvol en waardig. 

Kijk ook eens op crematoriumindenhaag.nl. Vele anderen maakten gebruik van de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Den Haag. Lees hier hun ervaringen.

Of toch een goedkope begrafenis in Den Haag

Of iemand begraven of gecremeerd wil worden is vaak een persoonlijke afweging. Een gevoel of een geloof bepalen meestal de keuze. De prijs kan soms ook een overweging zijn. Als er een uitvaartverzekering is bent u altijd vrij te kiezen voor elke uitvaartondernemer, ook al staat er een telefoonnummer op de polis. Met Goedkope Uitvaart Den Haag kunt u wellicht wel een begrafenis regelen zoals u die het liefste zou willen. Aan de kosten van de begraafplaats – graf en onderhoud – kunnen we niets veranderen, maar onze dienstverlening is meestal goedkoper dan die bij een andere begrafenisondernemer. En minstens zo goed. 

In de pakketten van Goedkope Uitvaart Den Haag vindt u een duidelijk overzicht. Mocht u willen kiezen voor een andere kist dan de nette standaardkist die in elk pakket inbegrepen is, kijk dan op goedkoopstegrafkist.nl voor mooie, betaalbare alternatieven.

Kosten uitvaart in Den Haag: crematie of begrafenis?

Wat een uitvaart kost is grotendeels afhankelijk van uw eigen keuzes. Elke variant heeft een eigen prijskaartje. Over het algemeen is een crematie in basis goedkoper, omdat een graf met het daarbijbehorende onderhoud ook kosten met zich meebrengt. Maar doordat Goedkope Uitvaart Den Haag de tarieven relatief laag kan houden, geeft u dat misschien meer ruimte in uw budget. Uw persoonlijke uitvaartverzorger denkt met u mee en zal u altijd vooraf informeren over de kosten. 

Bel vrijblijvend voor meer informatie 085- 085 016 0685 of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart Den Haag is dag en nacht bereikbaar.

Bekijk paketten

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-