Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085 016 0685 ook voor vragen & hulp

€ 999,-

€ 2.999,-

€ 4.299,-

€ 1.999,-

€ 2.399,-

€ 3.399,-

Kosten begrafenis
Vaste lage kosten begrafenis

Of iemand na zijn overlijden begraven wil worden of gecremeerd, is een persoonlijke afweging. Ingegeven door een gevoel of door een geloofsovertuiging. Dat de kosten van een begrafenis anders en vaak hoger zijn, komt door onder meer de grafrechten. Per begraafplaats kunnen die tarieven verschillend zijn. Bij Goedkope Uitvaart uitvaartverzorging bent u verzekerd van vaste lage kosten van de dienstverlening voor de begrafenis. Daarmee kunt u toch een begrafenis naar wens organiseren, op de begraafplaats van uw keuze, zonder dat de kosten uit de hand lopen. Elk mens verdient een mooie begrafenis, en bij Goedkope Uitvaart is ook de goedkoopste begrafenis een stijlvolle, waardige aangelegenheid.

Transparantie in de begrafeniskosten

Op de vraag wat een begrafenis precies kost is geen eenduidig antwoord te geven. Elke begrafenis heeft zijn eigen kosten plaatje. Of u nu denkt aan een budget begrafenis of een begrafenis waarbij kosten nog moeite bespaard zijn, of de vele varianten daartussen. Een ding is wel zeker: Als u ervoor kiest om Goedkope Uitvaart de begrafenis te laten regelen, kunt u er van op aan dat u kiest voor de goedkoopste begrafenis, in welke variant dan ook. Door de transparantie in onze prijsvoering ziet u vanzelf waar de kosten in zitten. Zo kunt u een begrafenis regelen, precies naar wens, maar ook passend bij het beschikbare budget. Bovendien weet u vooraf wat de dienstverlening van de begrafenis zal kosten. Benieuwd naar kosten begrafenis dienstverlening? Klik hier

Kosten begrafenis verschillen per gemeente

Met Goedkope Uitvaart als begrafenisondernemer kunt u overal in Nederland de begrafenis regelen. Welk uitvaartcentrum u ook wilt gebruiken. En welke begraafplaats ook uw voorkeur heeft. Alleen de kosten van die begraafplaatsen verschillen per gemeente, én binnen die gemeente per begraafplaats. Goedkope Uitvaart heeft geen invloed op die tarieven. Dat geldt ook voor een eventuele kerkdienst. Ook die kosten verschillen per kerk. Uiteraard bieden we u hierin alle noodzakelijke begeleiding en krijgt u van ons een helder overzicht van de tarieven zodat u een goede afweging kunt maken. U weet altijd van tevoren precies waar u qua kosten aan toe bent.

Dekt verzekeringspolis kosten begrafenis?

Wilt u een begrafenis regelen die binnen de beschikbare uitvaartpolis valt, dan vergroot u uw kansen daarop bij Goedkope Uitvaart. Een voordelige uitvaart die wel geheel beantwoord aan uw wensen of die van de overledene, maar goed betaalbaar. In ons pakket dienstverlening ziet u helder en overzichtelijk welke service u van ons kunt verwachten, tegen welke prijs.

Goedkope Uitvaart Kosten begrafenis
Vind uw woonplaats:
Bekijk alle plaatsnamen